Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Στιγμές τρόμου και πανικού έζησε η γνωστή ηθοποιός Ζωή Ζέρβα όταν ένας αλλοδαπός προσπάθησε να τη βιάσει


Στιγμές τρόμου και πανικού έζησε η γνωστή ηθοποιός Ζωή Ζέρβα όταν ένας αλλοδαπός επιδειξίας προσπάθησε να τη βιάσει, μέρα μεσημέρι, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας, δίπλα στο πάρκο της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η όμορφη ηθοποιός και αρραβωνιαστικιά του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού, είναι τόσο σοκαρισμένη από το συμβάν που φοβάται πλέον να κυκλοφορήσει μόνη της στους δρόμους. 

Αν και η 28χρονη Ζωή ένιωσε τον απόλυτο τρόμο στη θέα του διεστραμμένου που της επιτέθηκε στη μέση του δρόμου, κατάφερε να τον αποφύγει χάρη στις γνώσεις που έχει αποκτήσει από την ενασχόλησή της με τις πολεμικές τέχνες και το kick boxing. Ολα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, λέει αποκλειστικά στην «Espresso» η σύντροφος του Νίκου Ζερβού, που περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το περιστατικό και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέχρι να απωθήσει τον δράστη και να καλέσει την αστυνομία. 

Γύρω στις 3.30 μ.μ. και ενώ η 28χρονη Ζωή περνούσε ανυποψίαστη τη γέφυρα Μουστοξύδη, κοντά στο πάρκο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να πάει στη δουλειά της, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από έναν πανύψηλο και γεροδεμένο άντρα με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα. Τα πρώτα δευτερόλεπτα η νεαρή γυναίκα πάγωσε και καταλήφθηκε από φόβο και πανικό: 

«Είχα φύγει από το γραφείο του Νίκου (σ.σ.: του μνηστήρα της) και κατευθυνόμουν στην Κυψέλη. Στη γέφυρα Μουστοξύδη ένας ξένος, πολύ ψηλός και γεροδεμένος άντρας, που έμοιαζε Μαροκινός, με πλησίασε και ήταν έτοιμος να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα, σαφώς με σκοπό να με βιάσει. Για καλή μου τύχη όμως πρόλαβα και αμύνθηκα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει kick boxing». 

ΗΗ περιπέτεια της Ζωής δεν σταμάτησε εκεί, αφού παρά την αρχική απώθηση ο δράστης δεν έλεγε να φύγει: «Ο παρ’ ολίγον βιαστής, όταν κατάφερα να απομακρυνθώ, άρχισε να μου φωνάζει μιλώντας σπαστά ελληνικά: “Δεν καταλαβαίνω, γιατί κάνεις έτσι;”. Αμέσως, αφού είδα ότι δεν αποχωρούσε, κάλεσα από το τηλέφωνό μου την αστυνομία, που ήρθε στον τόπο και κατήγγειλα το γεγονός. Οταν με είδε να παίρνω την αστυνομία, εξαφανίστηκε».

Η Ζωή Ζέρβα, αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη δασκάλα της στην υποκριτική, την κ. Μιμή Ντενίση, για να της περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε: «Η κυρία Ντενίση έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και επικοινώνησε και η ίδια με τις αρχές, γιατί εκεί κοντά στο πάρκο βρίσκεται η δραματική σχολή που διευθύνει η διάσημη ηθοποιός». 

Αμέσως μετά η Ζωή έστειλε γραπτό μήνυμα από το κινητό της και στη δασκάλα της στο kick boxing, την κ. Κουρούνη: «Ενιωσα την ανάγκη να την ευχαριστήσω για όσα μου έχει μάθει στην αυτοάμυνα. Η Κάλλια Κουρούνη, το αστέρι του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών “Μάλλιος”, πρόσφατα τιμήθηκε με τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην Αμερική και τώρα θα διαγωνιστεί στην Τουρκία. Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι οι γονείς θα πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους να διδάσκονται πολεμικές τέχνες για να μπορούν να αμύνονται. Σκεφθείτε τι θα μπορούσε να μου είχε συμβεί αν δεν έκανα kick boxing. Θα βρισκόμουν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο, αφού δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου». 

ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μέσα σε όλη αυτή την ταραχή δεν ξέφυγε από την προσοχή της Ζωής Ζέρβα ότι εκεί δίπλα, ακριβώς στο σημείο που έγινε το περιστατικό, βρίσκεται ένα Δημοτικό σχολείο: «Εκείνη την ώρα σχολούσαν κάποια μικρά παιδιά, τα είδα που έβγαιναν από το σχολείο και σκέφτηκα πόσο κινδυνεύουν αφού κυκλοφορούν τόσο άρρωστα μυαλά. Σε αυτές τις περιοχές πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη φύλαξη. Τα πάρκα είναι για να τα χαιρόμαστε και όχι για να φοβόμαστε». 

Τελευταίο άφησε τον αγαπημένο της, τον σκηνοθέτη Νίκο Ζερβό: «Ο Νίκος είναι πολύ ψύχραιμος. Εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν ότι ήμουν καλά» σημειώνει η Ζωή Ζέρβα. Ο παραλίγο βιαστής της κατάφερε να διαφύγει, και η ηθοποιός, όπως δηλώνει, δεν κυκλοφορεί πια μόνη της σε καμία περιοχή. Ακόμη και στη σχολή του kick boxing πηγαίνει πλέον με συνοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...