Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Λάκης Λαζόπουλος: Ετοιμάζει μουσικές παραστάσεις με θέμα τα τραγούδια των Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Τσιτσάνη


Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει μουσικές παραστάσεις με θέμα τα τραγούδια των Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Τσιτσάνη,
ερμηνευμένα από νέους καλλιτέχνες, όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Vassilikos, αλλά με τη συμβολή του πολύπειρου Σταμάτη Κόκοτα.
Η παράσταση με τα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου θα παρουσιαστεί στις 21 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το έργο του μεγάλου συνθέτη θα παρουσιάσει η Ελεονώρα, με guest εμφάνιση αυτή του Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος θα μας θυμίσει τις πρώτες εκτελέσεις των τραγουδιών.

Η δεύτερη μουσική παράσταση θα είναι αυτή κατά την οποία θα παρουσιαστεί κατά ένα μέρος το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη, ερμηνευμένο από τον Vassilikos, μέσα από τη δική του καλλιτεχνική προσέγγιση. Guest εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν οι Λάκης Παπαδόπουλος και Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, ξανά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Guest εμφανίσεις, όμως, θα κάνουν και η Ελεονώρα και ο Vassilikos, ο ένας στην παράσταση του άλλου.

Στη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη θα παίξουν οι μουσικοί: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρες), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Νίκος Πασαλίδης (έγχορδα) και Τάκης Φαραζής (πιάνο).

Στη συναυλία του Vassilikos θα παίξουν οι μουσικοί: Θίο Γκουτσίδης (κιθάρα), Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (πλήκτρα) και ο Νίκος Μαυρίδης (βιολί).

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ

Πληροφορίες: 210 72.82.333
www.megaron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...