Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντική ανάσα για τα ταμεία του Παναθηναϊκού έρχεται από την ΟΥΕΦΑ!


Σημαντική ανάσα για τα ταμεία του Παναθηναϊκού έρχεται από την ΟΥΕΦΑ.
Οι «πράσινοι» δεν είναι στη «μαύρη» λίστα της ΟΥΕΦΑ που περιλαμβάνει τις ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς άλλους συλλόγους και τρίτους. 

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι θα λάβουν κανονικά το μπόνους των 2,8 εκατ. ευρώ για την είσοδό τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 625.730 από τη συμμετοχή των παικτών του στο Euro 2012, οπότε η άθροιση των χρημάτων ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. σε μια περίοδο που η ομάδα δίνει μάχη για να «καθαρίσει» με παλαιές οφειλές και να βγει «καθαρή» από το νέο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ στις 30 Σεπτεμβρίου.

- Το γήπεδο του Λεβαδειακού ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα του αγώνα με τον Ατρόμητο και περιμένει την έγκριση της Σούπερ Λίγκας η οποία θα πρέπει όμως να μεταθέσει μία ημέρα νωρίτερα τον αγώνα Λεβαδειακός - Πανιώνιος, γιατί βάσει του ΚΑΠ δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή δύο παιχνιδιών στο ίδιο γήπεδο εντός 24 ωρών.

- Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης αγωνίστηκε βασικός στην άνετη επικράτηση της Νέας Ζηλανδίας με 6-1 κόντρα στα Νησιά του Σολομώντα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, πετυχαίνοντας μάλιστα το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο 22χρονος μεσεπιθετικός θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα και μάλλον δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

- Αρχισαν από χθες να μαζεύονται πάλι στην Παιανία οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι Σο και Πίντο την Τρίτη προπονήθηκαν κανονικά, ενώ επέστρεψαν οι Σισοκό, Βιτόλο, Φουρλάνος και Λαγός. Σήμερα θα επιστρέψουν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας.

- Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρευρέθηκε στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση των 140 χρόνων από την ίδρυση της Χάβρης, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, αλλά δεν αγωνίστηκε καθώς είναι τραυματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...