Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Champions League: O Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τη Μάλαγα


Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του φετινού Champions League απέναντι στην ισπανική Μάλαγα, όπως προέκυψε από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.



Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Μάλαγα στις 21 ή 22 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ, στις 28 ή 29 του ίδου μήνα.

Τα ζευγάρια της φάσης των play-off είναι:

Γύρος μη πρωταθλητών: Μπράγκα-Ουντινέζε, Σπαρτάκ Μόσχας-Φενέρμπαχτσε, Μάλαγα-Παναθηναϊκός, Γκλάντμπαχ-Ντιναμό Κιέβου, Λιλ-Κοπεγχάγη.

Γύρος πρωταθλητών: Βασιλεία-Κλουζ, Χέλσινγκμποργκ-Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα, ΑΕΛ-Άντερλεχτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μάριμπορ.

Η Μάλαγα που θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Champions League ιδρύθηκε το 1948. Πριν από δύο χρόνια ο Σεΐχης Αλ Τάνι απέκτησε τις μετοχές του συλλόγου και προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. 

Φέτος ο Σεΐχης αποφάσισε να αποχωρήσει και έχει παραχωρήσει τους Καθόρλα στην Άρσεναλ και Ροντόν στη Ρούμπιν Καζάν, ενώ ο Φαν Νίστελροϊ ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Κοντά στην έξοδο βρίσκονται και οι Μαρέσκα, Τουλαλάν, Ίσκο, Χοακίν και Ματάισεν, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον του προπονητή, Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

Να σημειωθεί πως Ζεσουάλδο Φερέιρα και Κουίνσι βρίσκονταν στη Μάλαγα πριν από δύο χρόνια. 

Την περασμένη Τρίτη η Μάλαγα αντιμετώπισε σε φιλικό τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», όπου οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το σκορ στο 3-3. 

Το ρόστερ: 

Τερματοφύλακες: Κάρλος Καμενί (Καμερούν), Βίλι Καμπαγέρο (Αργεντινή), Πολ (Ισπανία).

Αμυντικοί: Χαβιέρ Μαλαγκένιο (Αργεντινή), Χεσούς Γκάμεθ (Ισπανία), Γουέλινγκτον (Βραζιλία), Μάρτιν Ντεμικέλις (Αργεντινή), Γιόρις Ματάισεν (Ολλανδία), Νάτσο Μονρεάλ (Ισπανία), Ελισέου (Πορτογαλία), Σέρχιο Σάντσεθ (Ισπανία).

Μέσοι: Χάβι Τόρες (Ισπανία), Ιγκνάσιο Καμάτσο (Ισπανία), Χοακίν Σάντσεθ (Ισπανία), Ζερεμί Τουλαλάν (Γαλλία), Έντσο Μαρέσκα (Ιταλία), Ντούντα (Πορτογαλία), Ντιέγκο Μπουονανότε (Αργεντινή), Φρανθίσκο Ίσκο (Ισπανία), Χοσέ Λουίς Γκαρθία Ρέθιο (Ισπανία).

Επιθετικοί: Σεμπαστιάν Φερνάντεθ (Ουρουγουάη), Ζούλιο Μπαπτίστα (Βραζιλία), Χουάν Μιγκέλ Χιμένεθ (Ισπανία), Φρανθίσκο Πορτίγιο (Ισπανία).

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...