Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως καθηγητής γυμνασίου είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών


Σοκ προκάλεσε η είδηση πως  καθηγητής γυμνασίου είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών, την ώρα μάλιστα του μαθήματος.


80 βίντεο βρέθηκαν στο αρχείο του καθηγητή, στα οποία φαίνονται τα πόδια και τα εσώρουχα των παιδιών την ώρα του μαθήματος.

Ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί το 2010 στη Θεσσαλονίκη για παιδική πορνογραφία, όμως δεν περιοριζόταν μόνο σε βίντεο που αγόραζε. Πριν μερικές μέρες οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο από μαθητές στο σχολείο που δίδασκε!

Όπως φαίνεται είχε παγιδεύσει με τετρακάμερο σύστημα αίθουσα σχολείου και κατέγραφε τα απόκρυφα σημεία κυρίως μαθητριών και τα εσώρουχά τους.

Αυτό που ερευνάται πλέον είναι αν αυτό το υλικό το έχουν και άλλοι, σε περίπτωση που ο καθηγητής πούλαγε τα συγκεκριμένα βίντεο.

Την ίδια ώρα ο καθηγητής κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, αλλά και το ενδεχόμενο να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις, θα τον οδηγήσουν και πάλι στη φυλακή.

 Akous. Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...