Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Άλλοι σαράντα έξι αλλοδαποι απελαθηκαν και επεστρεψαν στην χωρα καταγωγης τους!


Άλλοι σαράντα έξι αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης.



Πρόκειται για πολίτες διαφόρων υπηκοοτήτων, οι οποίοι απελάθηκαν σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Αυγούστου, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν 38 πολίτες Μπαγκλαντές, δύο υπήκοοι Γεωργίας, ένας πολίτης Γερμανίας, ένας υπήκοος Αιγύπτου κι ένας Νιγηρίας, καθώς και τρεις πολίτες Τουρκίας, εις βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Μπαγκλαντές, Γεωργίας, Γερμανίας, Αιγύπτου και Νιγηρίας πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς την Ντακά, την Τιφλίδα, το Ντίσελντορφ, το Κάιρο και το Λάγος, αντίστοιχα. Οι αλλοδαποί υπήκοοι Τουρκίας επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...