Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σταθερή είναι πλέον η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Βάκρινου!


Σταθερή είναι πλέον η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Βάκρινου, που εδώ και δεκαπέντε ημέρες δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ στην Αθήνα.


Ο 55χρονος Αιγιώτης με την πολυτάραχη ζωή, γνωστός και από τη συμμετοχή του στο reality «Φάρμα» τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου. Ο Γιάννης Βάκρινος επέστρεφε στο σπίτι του στο Αίγιο από το Ξυλόκαστρο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Γωγώ, τα παιδιά του, συγγενείς και φίλοι, που προσεύχονται στον Θεό να τον βοηθήσει να βγει νικητής και από αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Ο Γιάννης δέχεται όλες αυτές τις ημέρες την ολιγόλεπτη καθημερινή επίσκεψη των μελών της οικογενείας του. Οι γιατροί αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρει, αφού είναι ιδιαίτερα δυνατός, κάτι που το έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Η είδηση του τραυματισμού του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κατοίκους του Αιγίου, καθώς ο Γιάννης Βάκρινος είναι ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή, αφού εδώ και χρόνια διατηρεί καταστήματα διασκέδασης τα οποία προσελκύουν εκατοντάδες θαμώνες σε καθημερινή βάση.
Είναι ιδιοκτήτης του φημισμένου beach bar «Κουρσάρος» στο Διακοφτό και του «Royal club»!

Η υπόθεση Παναγούλια
Το 2006, όμως, ο Γιάννης Βάκρινος ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. Ο 22χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 30 Ιουλίου του 2006 στις γραμμές του τρένου. Την τελευταία φορά που είχε θεαθεί ζωντανός ήταν στο beach bar του Γιάννη Βάκρινου.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Ο Γιάννης Βάκρινος, ο γιος του Θανάσης και ο μπάρμαν του καταστήματος κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι δύο τελευταίοι λίγους μήνες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο επιχειρηματίας, αφού παρέμεινε στη φυλακή για περισσότερο από δύο χρόνια, τελικά αφέθηκε ελεύθερος το 2008. Στη δίκη που έγινε ευχαρίστησε τους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας οι οποίοι τον αθώωσαν.

Μόλις ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία, στην αίθουσα οι συγγενείς τους ξέσπασαν σε λυγμούς. Το δικαστήριο έκρινε αθώους τον Γιάννη Βάκρινο και τον 22χρονο γιο του, Θανάση, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως, με ψήφους 5 έναντι 2. Εκτοτε επέστρεψε στο Αίγιο και ασχολήθηκε με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...