Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το νερό... νεράκι λένε στην Αιγηνα!


Το νερό... νεράκι λένε γι’ ακόμη ένα καλοκαίρι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της Αίγινας.
Το πρόβλημα υδροδότησης παραμένει στο νησί του Αργοσαρωνικού και οι κάτοικοι προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της πόλης και σε συμβολικό αποκλεισμό της παραλιακής λεωφόρου. Μάλιστα σύμφωνα με τις ιστοσελίδες aeginaportal και aeginanews οι κάτοικοι έγραψαν με σπρέι στους τοίχους του δημαρχείου, ενώ πέταξαν αυγά στην πόρτα, «γεγονός που παρουσιάζει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά και το απροχώρητο του φαινομένου».

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η εντελώς αδικαιολόγητη διακοπή της υδροδότησης προκαλεί ερωτηματικά ακραίας μορφής που πιθανώς να διεγείρουν υπόνοιες για την εξυπηρέτηση ειδικών σκοπιμοτήτων. Η Διοίκηση του Δήμου είναι άρρητα δεμένη με αρχές και αξίες που αποτελούν αυτοτελείς στόχους για τον Αιγινήτη πολίτη. Είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί την Δημοτική μιας πολιτική από ουτοπικές και επίπλαστες επιλογές».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα (24/08) το πρωί επιστρατεύτηκε για ακόμη μια φορά υδροφόρα του λιμενικού η οποία κατέφτασε στο λιμάνι του Λεοντίου, ωστόσο όπως λένε οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι η χωρητικότητα του πλοίου –περίπου 600-800 κυβικά μέτρα- δεν επαρκεί ειδικά αυτή την περίοδο που η Αίγινα σφύζει από κόσμο...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...