Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δύο άνδρες ένας με «γενάκι και μουστάκι» γύρω στα " 45 και ένας 30 - 35 "GAY" φιλιοντουσαν δημοσια σε παρκο στην Πατρα!


Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της πλαζ και μάλιστα μπροστά στα μάτια πολλών! Κάποιοι έφθασαν στο σημείο να φύγουν, άλλοι πάλι σχολίαζαν «χαμηλοφώνως» κάποιοι όμως... έκραξαν κιόλας!


«Πρωταγωνιστές», δύο άνδρες ένας με «γενάκι και μουστάκι» γύρω στα 45 και ένας 30 - 35 εμφανώς θηλυπρεπής!

Καθόντουσαν στο παγκάκι, ακριβώς απέναντι από το beach volley, ο δεύτερος στα πόδια του πρώτου και... φιλιόντουσαν στο στόμα!

Δεν έδειξαν να τους ενδιαφέρει το αν τους κοιτούσαν οι λουόμενοι, ούτε καν νοιάστηκαν για τα «πιτσιρίκια» που έπαιζαν στο γήπεδο!

Συνέχιζαν απτόητοι να ερωτοτροπούν! Μάλιστα εκτός από τα φιλιά... χαϊδευόντουσαν κιόλας, ευτυχώς (για τους «θεατές») όχι σε «απόκρυφα» σημεία.

Οι δύο άνδρες κάθισαν στο σημείο αρκετά λεπτά, κάποιοι τους «έκραξαν», ωστόσο δεν φοβήθηκαν! Μέχρι και δύο καλογυμνασμένοι άνδρες βρέθηκαν στο σημείο, τους κοίταξαν με περιφρόνηση και αηδία, αλλά δεν θέλησαν να κάνουν φασαρία. Όπως μας είπαν όμως, αισθάνθηκαν άσχημα επειδή στο σημείο έπαιζαν ή έκαναν το μπάνιο τους μικρά παιδιά.

Το «ζευγαράκι» αποφάσισε τελικά να μαζέψει τα «κουβαδάκια» του και να μεταβεί... σε άλλη παραλία! Επιβιβάστηκαν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του 45χρονου, ο θηλυπρεπής τον «έσφιξε» από τη μέση, και απομακρύνθηκαν... προς άγνωστη κατεύθυνση! Προφανώς πήγαν να συνεχίσουν... χωρίς τα «αδιάκριτα» βλέμματα τρίτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...