Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ζωδια για 11/08/2012

ΚΡΙΟΣ
Μην αφήσετε σήμερα κάποιες καταστάσεις να χαλάσουν την διάθεση σας εξαιτίας της στασιμότητας που επικρατεί. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας. Αλλάξτε τον χώρο που ζείτε, για να νιώθετε πιο όμορφα. Θα είστε έτοιμοι να θέσετε νέους στόχους στα επαγγελματικά σας. Θα σκεφτείτε έξυπνες λύσεις με τις οποίες θα μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα συζητήσετε με τα δικά σας άτομα για τους τρόπους που θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που μπορεί να σας παρουσιαστούν. Καλό θα είναι να κρατήσετε μυστικές τις επαγγελματικές σας συζητήσεις και συμφωνίες και να μην πάρετε ακόμα αποφάσεις. Θα καθυστερήσει η εξέλιξη και η πρόοδος σας γι’ αυτό θα πρέπει να ξεπερνάτε τα εμπόδια με υπομονή και επιμονή και χωρίς να βιάζεστε. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωντάνια, όνειρα και φιλοδοξίες για την ζωή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας νέος κύκλος ανοίγει για αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα. Θα υπάρξει μια νέα προοπτική στα ερωτικά σας που δεν την περιμένατε. Θα κάνετε ξεκαθάρισμα στις φιλίες σας και θα έχετε διάθεση αλλαγών, προκειμένου να απαλλαχτείτε από ό, τι σας βαραίνει. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο. Συζητήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αλλαγές που θα συμβούν, θα σας αποζημιώσουν, αρκεί να είστε υπομονετικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλό θα είναι να εξετάσετε εις βάθος κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες με κάθε λεπτομέρεια και να αναλύσετε προσεκτικά τους όρους. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά και κυρίως χωρίς οικονομικό προγραμματισμό. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική αλλαγή στον τομέα της καριέρας σας. Θα αναζητάτε τα αίτια των προβλημάτων που σας φέρνουν δυσκολίες αυτό το καιρό και θα ψάχνετε λύσεις.
ΛΕΩΝ
Εξαιρετικά παραγωγικό θα είναι το διάστημα αυτό. Μεγαλώνει η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας και σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε οικογενειακές καταστάσεις. Θα υπάρξουν νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σας και κοινές ασχολίες με τον σύντροφο σας που σας φέρνουν πολύ πιο κοντά. Από εδώ και πέρα θα αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας μόνοι σας. Οι συνεργασίες σας θα περάσουν από πολλές εντάσεις λόγω ασυνεννοησίας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή και πιθανόν να προκύψει ένας νέος έρωτας, για όσους είστε μόνοι. Με την αισιοδοξία σας θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Θα αναθεωρήσετε μερικούς από τους βασικούς σας σκοπούς. Μην προβάλετε απαιτήσεις και μην γίνεστε ιδιότροποι με τους συνεργάτες σας. Χειριστείτε με διπλωματία τις αντιδράσεις των άλλων που έχουν σκοπό να σας θίξουν.
ΖΥΓΟΣ
Θέματα καριέρας αρχίζουν και εξελίσσονται ομαλά με αρκετά νέα δεδομένα που θα πρέπει να συζητήσετε. Μόνο με ψυχραιμία και λογική θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε σωστά τα θέματα που προέκυψαν από το παρελθόν. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα ξεκινήσει τώρα αρκεί να δεχτείτε την βοήθεια ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς. Αν έχετε σχέση, προσέξτε να μην έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας για οικονομικά θέματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες για να κάνετε νέες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Θα σταθεροποιήσετε τους πιο κύριους τομείς της ζωής σας. Οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν το μέλλον σας αρκεί να χρησιμοποιήσετε λογικές παραμέτρους. Μην εκφράζετε ανοικτά την γνώμη σας, όταν δεν συμφωνείτε με κάποιους ανθρώπους γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Προσέξτε τις επαφές που κάνετε για το κλείσιμο νέων συνεργασιών.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το δημιουργικό μυαλό σας θα σας επιτρέψει να βρείτε άμεσες λύσεις για τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Θα κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια αλλαγών, μέσα από μία σκληρή διαδικασία. Προσέξτε τα έξοδα σας γιατί θα δυσκολευτείτε αργότερα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για λύση των προβλημάτων σας αλλά και δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σας. Προσέξτε τις αντιθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα βρεθείτε μακριά από κάποια άτομα και θα επωφεληθείτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες νέες συνεργασίες θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις των ατόμων γύρω σας. Θα υπάρξουν στο προσκήνιο νέες ευκαιρίες με θετικές μελλοντικές εξελίξεις. Τα οικονομικά σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, αλλά πιθανόν να γίνουν σημείο τριβής με τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσετε από μόνοι σας και είναι σίγουρα εις βάρος σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, γεμίζοντας τον εαυτό σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μην κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας και προσέξτε τις κινήσεις σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις λογομαχίες με κάποια πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Ενδέχεται να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που θα σας θίξουν. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση.
ΙΧΘΥΣ
Θα υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με τον οικογενειακό σας περίγυρο εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση και η ψυχολογία σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας με τα χρέη σας. Παραμείνετε προνοητικοί σε κάθε ενέργεια σας και μην παρασύρεστε από τον εκνευρισμό και την κούραση. Προσέξτε τις παρορμητικές αποφάσεις, που εσείς οι ίδιοι αργότερα θα αναιρέσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...