Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Quentin Tarantino : “Django Unchained” η νεα του ταινια!


Ο γνωστός σκηνοθέτης Quentin Tarantino βρέθηκε στο συνέδριο Comic-Con, όπου και παρουσίασε την ταινία του “Django Unchained”, πλαισιωμένος από τους πρωταγωνιστές του Jamie Foxx, Christoph Watlz, Kerry Washington και Don Johnson.

Ο Tarantino στις δηλώσεις του ανέφερε πως πάντα ήθελε να σκηνοθετήσει μια ταινία western, ενώ αποκάλυψε πως η ιδέα για τη δημιουργία του “Django Unchained” του ήλθε για πρώτη φορά πριν από 13 χρόνια. Η αρχική ιδέα για την ταινία αφορούσε έναν σκλάβο ο οποίος γίνεται κυνηγός επικηρυγμένων και κυνηγάει λευκούς άνδρες, πριν το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου, όπως αποκάλυψε ο Tarantino.
Στη διάρκεια της παρουσίασης της ταινίας, ο Quentin Tarantino έδειξε ένα οκτάλεπτο απόσπασμα από την ταινία του, συμπεριλαμβανομένης της σκηνής κατά την οποία ο σκλάβος Django (Jamie Foxx) απελευθερώνεται από τον οδοντίατρο-κυνηγό κεφαλών (Christoph Waltz) και συμφωνούν να γίνουν συνέταιροι.
Ο Jamie Foxx από την πλευρά του αποκάλυψε πως για να ενσαρκώσει τον σκλάβο Django θυμήθηκε ξανά τα παιδικά του χρόνια στο Τέξας, όπου είχε έρθει αντιμέτωπος με ρατσιστικές διακρίσεις. Τόνισε ότι ο Tarantino τον παρότρυνε να ψάξει πιο βαθιά μέσα του, ξεπερνώντας τη ζωή που έχει ζήσει ως η διασημότητα “Jamie Foxx”.
Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τις προσπάθειες του Django να βρει και να ελευθερώσει τη γυναίκα του (Kerry Washington), από τα χέρια ενός σκληρού μεγαλοκτηματία (Leonardo DiCaprio). Στο “Django Unchained” συμμετέχει και ο Samuel L. Jackson, ο οποίος ενσαρκώνει τον έμπιστο σκλάβο του χαρακτήρα του DiCaprio.
Η ταινία “Django Unchained” αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...