Τα υψηλά επίπεδα φωσφορικού οξέος, ενός συστατικού που περιέχεται σε αναψυκτικά και επεξεργασμένα τρόφιμα, ενδέχεται να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες.
Μελέτη των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology έδειξε ότι η μεγάλη περιεκτικότητα του εν λόγω συστατικού είναι πιθανό να αυξάνει τη συχνότητα εμφάνισης μυϊκής και δερματικής ατροφίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου