Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σοκ και θυμο για τον Ακη Τζοχατζοπουλο: Εξαγόραζε τις ψήφους με χρήματα!


Σοκ και -τουλάχιστον- θυμό προκαλεί στον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία η απολογία του ξάδερφου του Άκη Τσοχατζόπουλου​, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ζήγρας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ένα από τα ισχυρότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών και βασικός αντίπαλος του Κώστα Σημίτη στη διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που παρ’ ολίγο να κάνουμε πρωθυπουργό της χώρας, εξαγόραζε ψήφους με τα «μαύρα» χρήματα από τα εξοπλιστικά!
Οι «καυτές» αποκαλύψεις του κ. Ζήγρα κάνουν λόγο για πλουσιοπάροχες προεκλογικές εκστρατείες του πρώην υπουργού με κόστος άνω των 2,5 εκ. ευρώ καθώς –όπως τονίζει ο ίδιος- ο κ. Τσοχατζόπουλος κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να εκλέγεται βουλευτής και να εξασφαλίζει (για πολύ ευνόητους λόγους) ασυλία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κ. Τσοχατζόπουλος μοίραζε λεφτά (!) σε ρωσοπόντιους, Κύπριους και τσιγγάνους για να εξασφαλίσει την ψήφο τους. Παράλληλα, έδινε αθρόα ποσά για άλλες παροχές που «έχτιζαν» το προφίλ του στη Θεσσαλονίκη. Μία εξ αυτών, η αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...