Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η σχεση απο αποσταση!


Σχέση από απόσταση. Ξέρω με το που ακούς αυτό τον τίτλο μέσα σου δημιουργείτε ένα βάρος, ίσως και ένα σφίξιμο στο στομάχι.
Δύσκολα τα πράγματα όταν σε κάτι τόσο όμορφο όπως μια σχέση μπαίνει ανάμεσα η απόσταση. Αυτόματα κάτι σε χαλάει κάτι δεν σου αρέσει, νιώθεις τα φτερά σου να κόβονται και μια εντονότατη ανασφάλεια αλλά και αμφιβολία, να σε διακατέχει για αυτό που πας να ξεκινήσεις.


 Υπάρχουν δύο είδη σχέσεων από απόσταση, αυτές που ξεκινούν  με αυτό το δεδομένο και οι άλλες που ξεκίνησαν  κανονικά , αλλά στην πορεία για  κάποιο λόγο προέκυψε και η απόσταση. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται απλός για μια τρέλα  χωρίς κανένα νόημα. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να κρατήσει,  άσε που δεν θεωρείτε καν σχέση. Στην άλλη περίπτωση όμως  που η δέσμευση προϋπήρχε και για κάποιον λόγο μπήκε ενδιάμεσα η απόσταση τα πράγματα  είναι σαφώς πολύ διαφορετικά. Η  σχέση σίγουρα είναι δομημένη πάνω σε άλλες βάσεις. Γνωρίζεις καλά τον άνθρωπο σου,  υπάρχει αγάπη και κατανόηση.   Άρα αν το θέλετε πολύ και οι δυο, ίσως να  πρέπει να  ξεχάσεις την ταλαιπωρία και τον κόπο και να προσπαθήσεις για αυτό όσο μπορείς .  Άλλωστε ότι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς.


Είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση, το συγκεκριμένο μοτίβο σχέσης θέλει τρομερή υπομονή, γερά νευρά και άπειρες αντοχές. Η απόσταση λένε φουντώνει τους δυνατούς έρωτες, καταστρέφει τους αδύναμους και πως η αγάπη και ο έρωτας  δεν μετριούνται με βάση τα χιλιόμετρα. Ποσό σχέση όμως έχεις με κάποιον που δεν κοιμάσαι μαζί του, δεν μπορείς να τον πάρεις αγκαλιά, να τον φιλήσεις, να τον κοιτάξεις στα μάτια, ακόμη ακόμα και να κάνεις έρωτα μαζί του. Η  ψυχική οδύνη και η ταλαιπωρία που υποβάλεις στον εαυτό σου είναι αρκετή για να καταστρέψει και την πιο δυνατή αγάπη. Πρέπει να οργανώσεις ολόκληρο πρόγραμμα πως θα βλέπεστε, πού, πότε.. κουράστηκα ήδη!


Προσωπικά, έχοντας βιώσει αρκετές φορές αυτή την κατάσταση και με καθαρό τον νου μου πλέον, δεν πιστεύω ότι θα έμπαινα ξανά σε αυτή την διαδικασία της σχέσης απο απόσταση. Στην ζωή βεβαία τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σχεδιάζουμε γι΄ αυτό ποτέ μην λες ποτέ. Ίσως αν γίνει με τον κατάλληλο άνθρωπο και να αξίζει τον κόπο, who knows?  Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις κάτι τέτοιο  να  ζυγιάσεις μέσα σου καλά τα θετικά και τα αρνητικά. Αν τελικά παρόλα αυτά αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, αυτό που  έχω μόνο να σου ευχηθώ εγώ είναι...

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
vondiva.com/G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...