ΥΛΙΚΑ
Μισό λίτρο γάλα
Μισό κιλό κρέμα γάλακτος
4 φύλλα ζελατίνης
250 γραμμάρια ανανάς θρυμματισμένο στο μπλέντερ
150 γραμμάρια ζάχαρη
Μία βανίλια κάψουλα
100 γραμμάρια λικέρ amaretto
Μισό λίτρο γάλα
Μισό κιλό κρέμα γάλακτος
4 φύλλα ζελατίνης
250 γραμμάρια ανανάς θρυμματισμένο στο μπλέντερ
150 γραμμάρια ζάχαρη
Μία βανίλια κάψουλα
100 γραμμάρια λικέρ amaretto
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με τον θρυμματισμένο ανανά, εκτός από τα φύλλα ζελατίνας και τοποθετούμε στη φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν. Αποσύρουμε, μεταφέρουμε το μείγμα περιεχόμενο σε άλλο σκεύος και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας.
Ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει. Τοποθετούμε το σκεύος της κρέμας γάλακτος μέσα σε άλλο με παγάκια για να παγώσει γρηγορότερα και να αποκτήσει το γλυκό καλύτερη υφή. Βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου