ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα κρούστας
4 γαρίδες (μέτριες)
1 ασπράδι αυγού
Ελαιόλαδο
4 φύλλα μαρούλι
4 φύλλα lolo rosso
4 τοματίνια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
Αλάτι-πιπέρι
2 μοσχολέμονα (lime)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυλίγουμε τις γαρίδες στο φύλλο κρούστας και το βρέχουμε στην άκρη του τέλους με ασπράδι αυγού για να κλείσει. Τα τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο σε χαμηλά θερμοκρασία έως ότου πάρουν χρώμα. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, το ίδιο και το lolo rosso. Στην συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές ζουλιέν και τα τοματίνια στη μέση. Στο τέλος χτυπάμε σε μίξερ το ελαιόλαδο, το χυμό από το μοσχολέμονο, αλάτι, πιπέρι και ένα παγάκι για να παραμείνει το ντρέσινγκ παχύρευστο. Το ρίχνουμε μέσα στην σαλάτα και το αναμιγνύουμε για να πάει παντού. Σερβίρουμε την σαλάτα στη μέση του πιάτου και τις γαρίδες όρθιες πάνω στη σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
2 φύλλα κρούστας
4 γαρίδες (μέτριες)
1 ασπράδι αυγού
Ελαιόλαδο
4 φύλλα μαρούλι
4 φύλλα lolo rosso
4 τοματίνια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
Αλάτι-πιπέρι
2 μοσχολέμονα (lime)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυλίγουμε τις γαρίδες στο φύλλο κρούστας και το βρέχουμε στην άκρη του τέλους με ασπράδι αυγού για να κλείσει. Τα τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο σε χαμηλά θερμοκρασία έως ότου πάρουν χρώμα. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, το ίδιο και το lolo rosso. Στην συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές ζουλιέν και τα τοματίνια στη μέση. Στο τέλος χτυπάμε σε μίξερ το ελαιόλαδο, το χυμό από το μοσχολέμονο, αλάτι, πιπέρι και ένα παγάκι για να παραμείνει το ντρέσινγκ παχύρευστο. Το ρίχνουμε μέσα στην σαλάτα και το αναμιγνύουμε για να πάει παντού. Σερβίρουμε την σαλάτα στη μέση του πιάτου και τις γαρίδες όρθιες πάνω στη σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου