ΥΛΙΚΑ
350 γρ. Κοφτό μακαρονάκι
250 γρ. Μασκαρπόνε ή κάποιο άλλο τυρί κρέμα
100 γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. Γάλα
2 γεμάτες κουταλιές της σούπας μουστάρδα (ανάλογα τις προτιμήσεις σας –εγώ προτιμώ μια πικάντικη -)
400 γρ. Ζαμπόν βραστό απο μπούτι ή ωμοπλάτη κομμένο σε μικρά κομμάτια
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ φλ. Φρέσκο μαιντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μεγάλη ποσότητα αλατισμένου νερού. Μόλις βράσουν αλ ντέντε τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε ζεστά.
Σε ένα βαθύ αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μασκαρπόνε με το γάλα και τη μουστάρδα σε χαμηλή φωτιά.προσθέτουμε και τη τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι.μετά απο 2 λεπτά προσθέτουμε και το ζαμπόν σε κομματάκια.αλατοπιπερώνουμε και μετά απο 2 λεπτά προσθέτουμε το κοφτό μακαρονάκι. Ανακινούμε το τηγάνι να πάει παντού η σάλτσα και πασπαλίζουμε με το μαιντανό.σερβίρουμε αμέσως .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
350 γρ. Κοφτό μακαρονάκι
250 γρ. Μασκαρπόνε ή κάποιο άλλο τυρί κρέμα
100 γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100 γρ. Γάλα
2 γεμάτες κουταλιές της σούπας μουστάρδα (ανάλογα τις προτιμήσεις σας –εγώ προτιμώ μια πικάντικη -)
400 γρ. Ζαμπόν βραστό απο μπούτι ή ωμοπλάτη κομμένο σε μικρά κομμάτια
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ φλ. Φρέσκο μαιντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μεγάλη ποσότητα αλατισμένου νερού. Μόλις βράσουν αλ ντέντε τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε ζεστά.
Σε ένα βαθύ αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το μασκαρπόνε με το γάλα και τη μουστάρδα σε χαμηλή φωτιά.προσθέτουμε και τη τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι.μετά απο 2 λεπτά προσθέτουμε και το ζαμπόν σε κομματάκια.αλατοπιπερώνουμε και μετά απο 2 λεπτά προσθέτουμε το κοφτό μακαρονάκι. Ανακινούμε το τηγάνι να πάει παντού η σάλτσα και πασπαλίζουμε με το μαιντανό.σερβίρουμε αμέσως .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου