Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ζωδια για 24/07/2012


ΚΡΙΟΣ 
 Η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο
το δυνατόν περισσότερα ζητήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
 Έχεις πολλές εκκρεμότητες, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
 Αλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά αρκετό άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες, για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό προγραμματισμό και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Η σημερινή Τρίτη, είναι μια μέρα που σε βάζει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου. Αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.
ΛΕΩΝ
 θα μπορέσεις σήμερα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Η σημερινή μέρα θα φέρει για εσένα, τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.
ΖΥΓΟΣ
 Σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάνε κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Καλό είναι σήμερα, να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Φρόντισε λοιπόν να μη σε πάρει από κάτω και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα που έχεις κατορθώσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Είσαι σε μια καλή μέρα, αλλά και σε μια καλή περίοδο γενικότερα. Τώρα, μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν, με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.
ΙΧΘΕΙΣ
 Σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...