Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ζωδια για 18/07/2012

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε σήμερα το άγχος σας που επιδεινώνει τον ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό σας. Θα έχετε μια σταδιακή ανοδική πορεία στον οικονομικό σας τομέα και θα οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και με την ισχυρή αυτοπεποίθηση σας θα επιτύχετε ακόμη περισσότερα. Προσέξτε τα έξοδα σας και αποφύγετε αγορές που σας είναι εντελώς περιττές και ανούσιες. Θα νιώσετε την ανάγκη να είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Θα έχετε μια μυστικοπάθεια που θα είναι πιο έντονη τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέξτε την απολυτότητα στην συμπεριφορά σας και την απομάκρυνση από κάποια άτομα. Πιθανόν θα πάρετε μια καλή είδηση και θα νοιώσετε ανακουφισμένοι. Αποφύγετε τα άτομα που επιζητούν άσκοπες συζητήσεις. Η απαισιοδοξία που θα έχετε, θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις, γι’ αυτό κρατήστε τον έλεγχο. Δώστε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, για να καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιο άτομο θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμο για σας. Αν περιμένετε βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο, θα γίνει. Προσέξτε τα έξοδα σας. Τα οικονομικά σας θα περάσουν από διάφορες φάσεις, αλλά θα είστε ικανοί να τα ισορροπήσετε. Κάποια ένταση που θα γίνει, μην την σχολιάζετε γιατί θα περάσει σύντομα και όλα θα φαίνονται σαν να μην έγιναν ποτέ. Μην απογοητεύεστε γιατί πολύ σύντομα, οι άλλοι θα σας καταλάβουν και θα αναγνωρίσουν τα λάθη τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γκρίνιες και τσακωμούς θα αντιμετωπίσετε τώρα αλλά αυτό θα είναι εντελώς παροδικό. Τώρα θα έχετε μεθοδικότητα και οργάνωση. Νέες προτάσεις ή νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα κληθείτε να τις εξετάσετε. Αποφύγετε τα εκρηκτικά σας συναισθήματα γιατί μπορεί να επιφέρουν ψυχρότητα ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Στον εργασιακό χώρο σας τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα θέλετε, αλλά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν γρήγορα.
ΛΕΩΝ
Θα ανακαλύψετε πολλά μυστικά που αφορούν τους φίλους σας ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσέξτε κάποιες παγίδες και τις περίεργες συνθήκες που θα υπάρξουν τώρα. Μην απομακρύνεστε από κάποια πρόσωπα που σας βοήθησαν στο παρελθόν. Συζητήστε τα προβλήματα και τους εξωγενείς αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν την σχέση σας. Μία συνεργασία δεν θα προχωρήσει όπως επιθυμούσατε. Ενεργοποιήστε την διαίσθηση σας και συνεχίστε με αισιοδοξία την ζωή σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε μια συναισθηματική φόρτιση που θα εμπνέεται από ρομαντισμό και άκρατο έρωτα. Προσπαθήστε να κρατάτε τις ισορροπίες και αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Κάντε διάλογο για να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες και θα μπορέσετε να τις θέσετε σε εφαρμογή. Σας περιμένουν μέρες γεμάτες ένταση αλλά στο τέλος θα έχετε αποκτήσει αυτό που θέλετε. Θα κάνετε επέκταση σχεδόν σε όλους τους τομείς.
ΖΥΓΟΣ
Οι οικονομικοί προβληματισμοί που αντιμετωπίζετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση. Παράλληλα όμως μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Προσπαθήστε να μην είστε τελειομανείς, γιατί αυτό θα αποβεί μοιραίο στις παρουσιαζόμενες προκλήσεις. Θα κάνετε νέες συμφωνίες τις οποίες θα πρέπει να επανεξετάσετε προσεκτικά και θα μπορέσετε να διακρίνετε αν είναι σωστές οι αποφάσεις που πήρατε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ζωή σας σταδιακά μπαίνει σε μια νέα δημιουργική φάση. Θα δίνετε την εντύπωση ότι δεν χρειάζεστε αγάπη αλλά μόνο θαυμασμό και αυτό θα κουράζει τους άλλους. Γι’ αυτό μην είστε απόμακροι αλλά δείξτε στους άλλους ότι έχετε ανάγκη από τρυφερότητα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να μειώσετε τον καταναλωτισμό σας. Κάποια προβλήματα θα αντιμετωπίσετε αλλά θα τα ισορροπήσετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ καλά θα πάνε τα οικονομικά σας, αλλά θα βάλετε στόχο να πάνε καλύτερα. Θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα έχετε χρήματα. Έχετε κουραστεί από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στην ζωή σας καθώς και να δικαιολογείτε και να διορθώνετε τις λανθασμένες σας ενέργειες. Θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τα όνειρα σας με υπομονή και αφοσίωση και θα ολοκληρώσετε όλα αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει μια μικρή άνοδος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι κακό και δεν θα παρεξηγηθείτε αν ζητήσετε αυτό που θέλετε. Ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από επάνω σας και σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο απόλυτοι και ακούστε και την γνώμη των άλλων. Χρειάζεται να ηρεμήσετε από τις πολλές σκέψεις σας που οδηγούν στην αύξηση της φαντασίας σας. Ο ψυχολογικός σας τομέας θα είναι αρκετά βεβαρημένος λόγω των πολλών υποχρεώσεων σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε τις καταστάσεις στην σχέση σας γιατί τείνουν να κάνουν τον σύντροφο σας, ψυχρό απέναντι σας. Μην κουράζεστε υπερβολικά γιατί η υπερκόπωση μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδια σας. Κανείς δεν έχασε προσπαθώντας. Μην προσπαθείτε να επιβάλλεστε στη σχέση σας με τους άλλους. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας αν αποφύγετε τις αμφιβολίες και τις εντάσεις. Πολλές και αυξημένες θα είναι οι απαιτήσεις στην εργασία σας.
ΙΧΘΥΣ
Προσέξτε τις ιδιορρυθμίες σας γιατί σας οδηγούν στο μοναχικό δρόμο. Φροντίστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που σίγουρα σας περιμένουν. Στην εργασία σας θα βρεθείτε μπροστά στην επιτυχία κατακτώντας τα πρωτεία. Η οργάνωση, η μεθοδικότητα και η καλή σας διάθεση θα είναι οι καλοί σας σύμβουλοι για τα προβλήματα σας. Νέες προτάσεις ή νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα τις εξετάσετε λεπτομερώς.
e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...