Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ζωδια για 16/07/2012

ΚΡΙΟΣ
Θα είστε σήμερα πολύ πιο κοντά στους στόχους σας αλλά μην ενθουσιάζεστε για κάθε πρόταση που θα σας κάνουν. Θα νιώσετε μεγάλη ψυχολογική πίεση και θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε όλες τις ευθύνες πάνω σας. Η διάθεση σας είναι πιθανόν να παρουσιάσει κάποιες ελαφρές διακυμάνσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας καθώς και στον ψυχολογικό σας τομέα που είναι αρκετά βεβαρημένος λόγω των πολλών υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Υιοθετείστε χαλαρούς ρυθμούς που πραγματικά τους έχετε ανάγκη. Καινούριες προτάσεις και ιδέες, θα αναπτερώσουν το πεσμένο σας ηθικό. Οργανωθείτε σωστά και μεθοδικά για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα. Θα λάβετε οικονομική ενίσχυση από την οικογένεια σας προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που έχετε. Χρησιμοποιήστε αυτά που έχετε μάθει και κλείστε την πόρτα στο παρελθόν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα θα ξέρετε καλά τι γίνετε γύρω σας και τι ακριβώς ψάχνετε. Ηρεμήστε και διώξτε όλες τις κακές σκέψεις από το μυαλό σας. Κάποιοι μπορεί να σας προσφέρουν συνεργασία και μετά να κάνουν πίσω. Θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάποια ζητήματα που σας απασχολούν. Θα λάβετε χρήματα μετά από σκληρή δουλειά αλλά και από κάποιες τολμηρές κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια αλλαγή που θα κάνετε, να ξέρετε ότι είναι για το καλό σας, έτσι λοιπόν φροντίστε να αδράξετε την ευκαιρία. Θα έχετε δυνατότητες εξέλιξης στην καριέρα σας και θα ανακαλύψετε μια μεγάλη δύναμη που θα σας βοηθήσει. Θα βιώσετε κάποιες καταστάσεις που θα σας γεμίσουν χαρά. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και μην παίρνετε τοις μετρητοίς, όλα τα άσχημα λόγια του συντρόφου σας. Κάποιες συναντήσεις θα τονώσουν την ψυχολογία σας που τόσο πολύ χρειάζεστε.
ΛΕΩΝ
Χωρίς μεγάλη προσπάθεια και χωρίς άγχος θα πετύχετε τον στόχο που έχετε επιλέξει. Μην αφήνετε τους άλλους να επεμβαίνουν και να παρεμποδίζουν τα σχέδια σας. Ηρεμήστε και διώξτε όλες τις άχρηστες ιδέες από το μυαλό σας και μιλήστε σε κάποιον φίλο σας που θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Θα υπάρξει αρμονία στο σπίτι σας, αν περιορίσετε λίγο τις απαιτήσεις σας. Τώρα βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να δείτε τα πράγματα με πιο ρεαλιστικό τρόπο και να είστε πιο αισιόδοξοι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε τις δικές σας επιλογές και εντοπίστε τα λάθη σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να βγείτε εύκολα από το τέλμα που βρίσκεστε τελευταία και συγχρόνως θα έχετε πάρει πολύτιμες εμπειρίες. Μην ξοδεύετε ενέργεια στο να κοιτάτε πίσω σας αλλά στο μέλλον σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μπαίνετε στο τέλος των οικονομικών προβλημάτων σας γιατί θα ευνοηθείτε σε επενδυτικά θέματα.
ΖΥΓΟΣ
Η ευαισθησία σας μπορεί να σας αποσυντονίσει και να νιώθετε κάπως μπερδεμένοι. Ακούστε την φωνή της ψυχής σας και προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε τα πράγματα. Το εξουθενωτικό πρόγραμμα σας και η δική σας αμέλεια, σας έχουν βγάλει εκτός προγράμματος και δεν νοιάζεστε καθόλου για τον εαυτό σας. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας και να τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στον συναισθηματικό τομέα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα γίνετε τώρα πιο σταθεροί και θα μπορέσετε να φέρετε σε πέρας τις σωστές αλλαγές στη ζωή σας. Τα συναισθηματικά σας θα είναι αρκετά θετικά και για όσους είστε μόνοι, θα υπάρξει μια καινούργια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Θα έχετε άγχος αν θα σας αποδώσουν τα σχέδια σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος. Δεν είναι καλή εποχή για να πάρετε κάποιο δάνειο γι’ αυτό περιμένετε λίγο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήνετε εκκρεμότητες στη δουλειά σας, γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας και θα χρειαστείτε διπλό χρόνο για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Είναι απαραίτητο να συγχωρέσετε κάποια άτομα για τα λάθη τους. Πρέπει να ξέρετε τι ζητάτε και μην αφήνετε την φαντασία σας να σας παρασύρει. Πιο εύκολα θα μπορέσετε τώρα να πετύχετε τα σχέδια σας και δημιουργούνται πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές, γι’ αυτό κάντε υπομονή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκεντρώστε την προσοχή σας στον εργασιακό σας χώρο και σε αυτό που κάνετε και αποφύγετε κάποια εμπόδια που είναι δυνατόν να συμβούν. Διορθώστε λάθη του παρελθόντος για να ισορροπήσει η ζωή σας. Αυτή θα είναι λίγο δύσκολη περίοδος για σας αλλά όσο περνούν οι μέρες θα υπάρξει βελτίωση σημαντικά προς το καλύτερο. Θα περάσετε μια κρίση με κάποιο άτομο αλλά με την καλή σας θέληση και τον διάλογο θα βρείτε την λύση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην συγκρίνετε κάποια άτομα με τις προηγούμενες εμπειρίες σας για να μπορέσετε να ισορροπήσετε. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας γιατί δεν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για σπατάλες και περιττές αγορές. Οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα ξεπεραστούν, αφού προηγουμένως θα περάσετε μια μικρή κρίση και τα νεύρα σας δεν θα ελέγχονται. Αποφύγετε τις αυθαιρεσίες και πριν πράξετε οτιδήποτε να ζητάτε την γνώμη κάποιων έμπιστων ατόμων.
ΙΧΘΥΣ
Χρησιμοποιήστε αυτά που έχετε μάθει και δείτε τα πράγματα με πιο ρεαλιστικό μάτι και να μάθετε να είστε πιο αισιόδοξοι. Κλείστε την πόρτα στο παρελθόν και συγχωρήστε στους άλλους τα λάθη τους. Μην χάνετε χρόνο και ενέργεια και μην θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και η ζωή σας θα βελτιωθεί σημαντικά και θα αναπτερωθεί το πεσμένο σας ηθικό. Όσοι είστε μόνοι, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας έλξει σεξουαλικά.
e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...