Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Δειτε τα 12 πολυτελη σπιτια που κανουν διακοπες 12 celebrities(Φωτος)


Από τη γειτονική Ιταλία μέχρι τις μακρινές Μπαχάμες, οι celebrities ξέρουν να περνούν καλά τα καλοκαίρια τους (και όχι μόνο), κι αυτό φαίνεται από το πού επέλεξαν να αγοράσουν τα εξοχικά τους.

Μπορεί το πορτοφόλι των περισσότερων να μην αντέχει πλέον να αγοράσει ούτε εξοχικό στη (συμπαθέστατη) Λούτσα, κάποιοι celebrities όμως εξακολουθούν να περνούν "ζωή και κότα". Ποιος είπε άλλωστε ότι η ζωή είναι δίκαιη;
George Clooney
Στην πανέμορφη λίμνη Como στη βόρεια Ιταλία βρίσκεται ένα από τα σπίτια του George Clooney, όπου περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών του κάθε χρόνο.
Jennifer Lopez
Με θέα των ωκεανό, στο Water Mill, ένα προάστιο του Hampton της Νέας Υόρκης, το σπίτι της JLo είναι 15.037 τετραγωνικά μέτρα, έχει 7 υπνοδωμάτια και 7 τζάκια (αρκετά παράξενο για καλοκαιρινό σπίτι).
Billy Joel
Ο έξι φορές βραβευμένος με Grammy Award, Billy Joel, περνά τις διακοπές του στη μεσογειακού στιλ βίλα του, στο πολυτελές La Gorce Island στο Miami.
Oprah Winfrey
Η φάρμα της Oprah στο νησί Maui της Χαβάης είναι κάτι περισσότερο από άνετη, αφού διαθέτει 12 υπνοδωμάτια. Η Oprah το έχτισε και το διακόσμησε σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ-Σούι.
Sylvester Stallone
Διακοπές στο La Quinta της California προτιμά ο πρωταγωνιστής του Rocky, Silvester Stallone, και συγκεκριμένα στη βίλα του που έχει χτίσει σε αυθεντικό ισπανικό στιλ.  
Jennifer Aniston
Όταν πρόκειται για σπίτι (εντάξει, και για άντρες) η Jennifer Aniston έχει καταπληκτικό γούστο. Το εξοχικό της στη Χαβάη ξεχωρίζει: λιτό, λειτουργικό και με υπέροχη θέα.
Donna Karan
Η πασίγνωστη σχεδιάστρια έδωσε σάρκα και οστά στην αγάπη της για ηρεμία με ένα εκπληκτικό σπίτι που έχτισε για την ίδια και τα παιδιά της, με θέα το Parrot Cay, στην Καραϊβική.
Mariah Carey
To... φτωχικό της Mariah βρίσκεται στην ακτή του νησιού Windermaere στις Μπαχάμες και το αγόρασε 5 εκατομμύρια δολάρια.

David Copperfield
Μπορεί με τα μαγικά του να εξαφανίζει ακόμα ιστορικά μνημεία ο ίδιος όμως εξαφανίζεται στο σπίτι του στο Musha Cay, στις Μπαχάμες, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει και υπαίθριο κινηματογράφο.
Julia Roberts
Η γιγαντιαία έπαυλη της διάσημης ηθοποιού βρίσκεται στο Malibu της California και περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία, μια τεράστια πισίνα και, ασφαλώς, εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ενώ έχει χτιστεί εξολοκλήρου με οικολογικά υλικά.
Johnny Depp
Ο Johnny Depp αγόρασε ένα παλάτι του 17ου αιώνα στη Βενετία, ένα χρόνο μετά τα γυρίσματα της ταινίας "The Tourist" που είχαν γίνει στην πανέμορφη ιταλική πόλη, με συμπρωταγωνίστρια την Angelina Jolie.
Tom Hanks
Στη μικρή αλλά όμορφη Αντίπαρο, στις δικές μας Κυκλάδες, έχει αγοράσει σπίτι ο Tom Hanks, όπου περνά τα καλοκαίρια με την οικογένειά του.
Halle Berry
Ακριβώς πάνω στην παραλία στο Malibu της California βρίσκεται το σπίτι τις Halle Berry, με βασικό χαρακτηριστικό τις μεγάλες τζαμαρίες, ώστε κάθε δωμάτιο να έχει θέα στον ωκεανό.
Will Smith
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπίτια στην περιοχή, με υπέροχη θέα, γήπεδα volley, tennis και δυο τεράστιες πισίνες. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Will Smith: αγόρασε και τη λίμνη που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σπίτι του για να κάνει μπάνιο η οικογένειά του (υπερβολές!).
Catherine Zeta-Jones
"Πνιγμένο" στο πράσινο και με θέα στον ωκεανό είναι το σπίτι που επέλεξε να αγοράσει η πανέμορφη Catherine Zeta-Jones για να περνάει στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους της. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...