Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γιώργος Αλκαίος: Το εξωτερικό τραγουδάει ακόμη το Opa


Ο Γιώργος Αλκαίος στην Ελλάδα είναι μάλλον… εξαφανισμένος, αλλά σε πολλές χώρες του εξωτερικού είναι στα «opa» του!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει σουξέ στο εξωτερικό, και αυτό φαίνεται από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το τραγούδι με το οποίο πριν από δύο χρόνια εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.
Το «ΟΡΑ» (που στην πατρίδα μας έχει σχεδόν ξεχαστεί και πολύ σπάνια ακούγεται στα ραδιόφωνα) έχει διασκευαστεί σε πολύ ωραίες εκδοχές στην Τουρκία και στο Ισραήλ.
Αυτό όμως που κάνει το τραγούδι γνωστό σε όλο τον κόσμο είναι ένα βίντεο το οποίο δημιούργησε ο Nathan Blake, γνωστός για τα χορευτικά βίντεο που φτιάχνει για ιδιαιτέρα κομμάτια.
Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ανθρώπους από πολλές χώρες του κόσμου (από την Αμερική μέχρι την Ιαπωνία) να χορεύουν στου ρυθμούς του «ΟΡΑ», με τη φωνή πάντα του Γιώργου Αλκαίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε πολλά πλάνα οι ξένοι χορευτές εμφανίζονται με φόντο την ελληνική σημαία, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και πρωτοπαρουσιάστηκε στο κανάλι Crazy Sock TV. Οσο για τον Γιώργο Αλκαίο, συνεχίζει να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα διατηρώντας πάντα το χαμηλό προφίλ που έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια.
myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...