Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

H Sila σε αστυνομικό φιλμ


Mια άλλη πλευρά της πανέμορφης ηθοποιού είδαν πριν από μερικούς μήνες οι σινεφίλ της Τουρκίας, καθώς η Τσανσού Ντερέ πρωταγωνίστησε στην ταινία ''Behzat C'',
το όνομα της οποία είναι ''δανεικο'' από έναν πολύ γνωστό ήρωα αστυνομικό της Τουρκίας που έχει γίνει σειρά αλλά και θεατρικό έργο. Ο Μπεχσατ είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας αστυνομικού που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο τους Τούρκους. 
Πρόκειται για έναν αντισυμβατικό αστυνομικό που παρότι έχει ''κολλήσει'' για πολλά χρόνια στην ίδια θέση δεν θέλει αξιώματα και τιμές και συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί. Ο ίδιος είναι ο επικεφαλής μιας ομάδας πέντε αστυνομικών που έχουν αποφασίσει να πατάξουν το έγκλημα που υπάρχει στην περιοχή της Αγκυρας. 
Ιδιαίτερα εσωστρεφής και μετρημένος σαν άνθρωπος, έχει χάσει εκτός των άλλων και την εμπιστοσύνη του στις γυναίκες μετά από έναν αποτυχημένο γάμο που τελείωσε άδοξα. Η μοναδική γυναίκα για την οποία νοιάζεται πλέον είναι η κόρη του Μπερνά που φαίνεται ότι είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που του δίνει χαρά...Η Τσανσού Ντερέ στο ρόλο της ''Σονγκουλ'' στην ταινία υποδύεται μια νεαρή αστυνομικό που με την προσήλωσή της στο στόχο αλλά και με τον ιδιαίτερό της χαρακτήρα τραβά την προσοχή του Μπεχσάτ και τον κάνει να την βάλει στην ομάδα... Η ταινία έχει πάρει μέρος και σε αρκετά κινηματογραφικά φεστιβάλ, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη τύχη.
tvzapping.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...