Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το ξέσπασμα Κυπρίων καλλιτεχνών εναντίον της Άντζελας Δημητρίου


Όπως ήταν φυσικό, η είδηση της προγραμματισμένης συναυλίας της λαϊκής τραγουδίστριας στα κατεχόμενα, πυροδότησε τις αντιδράσεις των Κυπρίων συναδέλφων της, οι οποίοι της επιτέθηκαν μέσω διαδικτύου.

Η Ευρυδίκη, γνωστή για τις έντονες θέσεις της και τα πατριωτικά της αισθήματα, ήταν ιδιαίτερα καυστική: "Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ.Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί...η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ.Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα."
Η νεαρή νικήτρια του πρώτου Greek Idol, Βαλάντω Τρύφωνος, εκφράστηκε σε παρόμοιο ύφος: "Να πει και κάποιος στην κ. Δημητρίου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν και απολογήθηκαν."
Εκτός δεν μπορούσε να μείνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος."
Για να δούμε κατά πόσον η λαίδη θα λάβει υπ' όψιν τη γενική κατακραυγή ή αν θα συνεχίσει ακάθεκτη μέχρι να πραγματοποιήσει τη συναυλία στην κατεχόμενη Λευκωσία.
music.net.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...