Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Γερμανού - Νινιός: Πρώτη κοινή εμφάνιση!


Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με τη νέα της σχέση, όμως πριν από λίγες μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της Γιώργο Νινιό. 


Πριν από λίγες μέρες έγραψε πρώτη η «Espresso» για το νέο ειδύλλιο, και τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια κοινή τους φωτογραφία που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις φήμες. 
Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα η Ναταλία Γερμανού έπαιξε μουσική σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι.



Κάποια στιγμή λοιπόν, μόλις τελείωσε, στην παρέα της κάθισε ο Γιώργος Νινιός μαζί με τον Ηλία Πανταζόπουλο και τον ηθοποιό Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Και μπορεί εκείνο το βράδυ να υπήρχαν κάμερες, φωτογράφοι, αλλά και δημοσιογράφοι, όμως κανένας δεν κατάλαβε τι «παίζει» μεταξύ τους. 


Και είναι πολύ λογικό, αφού ούτε η παρουσιάστρια ούτε ο ηθοποιός έδωσαν κάποιο δικαίωμα για σχόλια. Το κλίμα ήταν παρεΐστικο και φιλικό. Η μουσική παραγωγός μάλιστα ακόμα και κατά την έξοδό της κατάφερε να ξεφύγει, αφού μπορεί να μίλησε στους δημοσιογράφους, όμως δεν αποκάλυψε ποιο είναι το νέο αμόρε της. 


«Αν συμβαίνει κάτι στη ζωή μου, είναι ένα από τα πιο μαγευτικά πράγματα που μου έχει συμβεί»» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού, μην κρύβοντας πως είναι ερωτευμένη έπειτα από πολύ καιρό και προσθέτοντας πως «είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα είναι σοβαρά».


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πάντως, η παρουσιάστρια στην εκπομπή της δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με τις φήμες περί νέου ειδυλλίου που κάνει τον γύρο της πόλης
πηγη Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...