Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η ίωση κόστισε πολύ ακριβά στον Ανδρέα Μικρούτσικο


Η ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον ανάγκασε να απέχει από τα επαγγελματικά του καθήκοντα μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Ο παρουσιαστής που αποφάσισε να κάνει το δυναμικό του comeback στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας την εκπομπή ριάλιτι "The Huge Secret" στην Κυπριακή τηλεόραση φαίνεται πως δεν ευνοείται από την τύχη καθώς το κανάλι δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένο από το πιλοτικό επεισόδιο που έλαβε. Ήταν αυτό στο οποίο δεν μπορούσε να συμμετάσχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος
λόγω ασθένειας με αποτέλεσμα οι συντελεστές να αναγκαστούν να κάνουν ένα επεισόδιο στο οποίο αντί του Ανδρέα Μικρούτσικου, πέφτει μία μαύρη εικόνα μόνο με το όνομά του. Σύμφωνα με το showbiz-cy η εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού προέβαλε ως δικαιολογία την ασθένεια του Μικρούτσικου χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες του καναλιού. Μάλιστα, λέγεται ότι όσο περνά ο καιρός και δεν κατατίθεται υλικό από τα γυρίσματα, τόσο κινδυνεύει η προβολή του «The Huge Secret».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...