Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.
Κάποιοι φίλαθλοι δύσκολα θα θυμούνται κάποιον άλλον προπονητή πέρα από τον Σκοτσέζο, ο οποίος αναλαμβάνει θέση διοικητικού στελέχους στον σύλλογο.
Η απόφαση να αποσυρθώ ήταν κάτι που σκέφτηκα πολύ και σοβαρά. Είναι η σωστή στιγμή. Ήταν σημαντικό για εμένα να αφήσω την ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πιστεύω ότι το έκανα. Η ποιότητα αυτής της πρωταθλήτριας ομάδας και η ηλικιακή ισορροπία που υπάρχει, θα εγγυηθούν για τη συνέχεια των επιτυχιών, ενώ η δομή των ακαδημιών δείχνει ότι το μέλλον του συλλόγου θα είναι λαμπρό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Φέργκιουσον.
Η βρετανική εφημερίδα Guardian πραγματοποιεί ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της και σε αυτή προηγείται ο Ζοσέ Μουρίνιο, με το ποσοστό να έχει αυξητικές τάσεις.
Ποιον θα διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;», είναι το ερώτημα του σάιτ και τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:
37% Ζοσέ Μουρίνιο
 – 24% Ντέιβιντ Μόγιες
 – 12% Γιούργκεν Κλοπ
 – 7% Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ
 – 5% Μάικ Φίλαν
 – 4% Γκάρι Νέβιλ
 – 4% Γιουπ Χάινκες
 – 2% Λοράν Μπλαν
 – 3% Ράιαν Γκιγκς
 – 1% Μανουέλ Πελεγκρίνι
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...