Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η σκληρή απάντηση της Ντενίση στον Λαζόπουλο: "Δεν ξέρουμε αν είναι ηθοποιός"!

"Χυδαιότητα... φρικαλεότητα... είναι του μυαλού πρόβλημα!" 

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός μίλησε με σκληρά λόγια, κάτι που σπάνια συνηθίζει, για τον Λάκη Λαζόπουλο, με αφορμή την προ ημερών αναφορά-χτύπημα του παρουσιαστή στην ίδια μέσα από την εκπομπή του.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Μιμή Ντενίση για το συγκεκριμένο γεγονός, η απάντηση που πήρε ήταν: "Είναι χυδαιότητα αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη. Είναι δουλειά του μελλοντικού ψυχαναλυτή να ψάξει γιατί το κάνει. Δεν είναι κάτι νορμάλ. Έτσι ένας εκεί που κάθεται να λέει μια φρικαλεότητα για κάποιον, θεωρώ ότι είναι του μυαλού πρόβλημα".

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έπαιζε μαζί του στην ίδια σκηνή, η ηθοποιός σημείωσε: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, επειδή είμαι πραγματική επαγγελματίας. Εάν μου έλεγαν ότι στο τάδε έργο ο ρόλος πάει μόνο σ' αυτόν τον άνθρωπο, θα τους έλεγα ωραία"...

Η Μιμή Ντενίση δεν τελείωσε όμως εκεί. Το μεγαλύτερο καρφί το πέταξε στο τέλος... "Δε νομίζω ότι έχει παίξει κανένα έργο. Δεν ξέρουμε αν είναι ηθοποιός. Άλλο αυτό που κάνει. Αυτά δεν είναι έργα, είναι προς επιθεώρηση", είπε.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...