Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

"Μακάρι να μου λέγαν θα σε κάνουμε πρωθυπουργό μετά το τέλος της επιτροπής θα έλεγα ευχαριστώ πάρα πολύ δεν θέλω. Και παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από κει μέσα¨"


Ξέσπασε ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής με αφορμή όσα συνέβησαν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της νέας επεισοδιακής συνεδρίασης.


Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε μεταξύ άλλων: «Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, είναι θεσμικό πλέον, δεν είναι αντιπαράθεσης ενός βουλευτή με 25 χρόνια στη βουλή με μία χθεσινή βουλευτή. Καταγγέλλω την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι τοποθέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή για να μην επιτραπεί ομαλότητα στις εργασίες να μην βγει αποτέλεσμα και να βγαίνει να καταγγέλλει για κουκούλωμα. Το λέω μετά λόγου γνώσεως τι σημαίνει αυτό. Αν γνώριζα περί τίνος πρόκειται δεν θα δεχόμουν να μπω πρόεδρος σε αυτή την επιτροπή, ούτε καν μέλος, όποια κι αν θα ήταν η επιβράβευση. Μακάρι να μου λέγαν θα σε κάνουμε πρωθυπουργό μετά το τέλος της επιτροπής θα έλεγα ευχαριστώ πάρα πολύ δεν θέλω. Και παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από κει μέσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...