Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

"Σιγά μην πικραθώ από πικραμένους και απελπισμένους που προσπαθούν να υπάρξουν θάβοντας εμάς τους παλιότερους… Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω! "


Με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάζει για τον Βασίλη Τσιτσάνη, ο Γιάννης Πάριος μιλάει για σεβασμό και δίνει τι δική του απάντηση στον Βαλάντη.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε για το TV  Έθνος, κατέκρινε με σφοδρότητα όσους δεν δείχνουν σεβασμό για την παλιά γενιά καλλιτεχνών.
Εδώ είναι το απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιάννη Πάριου:
Μιλάτε με απόλυτο σεβασμό για τον Τσιτσάνη, σε μια εποχή που ελάχιστοι σέβονται τους παλιότερους και λένε για κάποιους ότι θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους.
Ποιος μωρέ θα μου πει να πάω σπίτι μου εγώ ή Χαρούλα ή η Δήμητρα; Ποιος; Θα πάμε στο σπίτι μας όταν το αποφασίσουμε εμείς και όχι επειδή θα μας το επιβάλει – άκου να δεις τι ζούμε! – ο όποιος τυχάρπαστος που θέλει να θορυβήσει.
Συναντιέμαι καμιά φορά με νέα παιδιά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ασχολούνται με το τραγούδι και δεν ξέρουν τον Τσιτσάνη. Άμα δεν ξέρεις ιστορία, πώς θα προχωρήσεις; Ακούμε ξένους, μου λένε! Μα κι εγώ άκουγα Rolling Stones, αλλά υποκλίνομαι στον Τσιτσάνη. Δεν μπορεί να μην ξέρεις το “θησαυρό”  της χώρας σου, ούτε μπορεί να μη δουλεύεις και να ασχολείσαι μόνο με την “εικόνα” σου… Πες μου, τι θα αφήσουν πίσω τους; Κοιλιακούς και σιλικόνη;
Σας ενοχλούν ανάλογες θέσεις ή σας πικραίνουν;
Σιγά μην πικραθώ από πικραμένους και απελπισμένους που προσπαθούν να υπάρξουν θάβοντας εμάς τους παλιότερους… Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω! Δεν χάνω το χρόνο μου.
Ο Βαλάντης είπε για σας σας, για την Αλεξίου, για τα παραπανίσια κιλά της Γαλάνη…
Μη με βάζεις να ασχολούμαι με αυτό! Δεν πλασαρίστηκε σαν μανεκέν η Δήμητρα, ούτε πούλησε μπούτι. Τη θεϊκή φωνή της έβγαλε προς τα έξω και μας πλούτισε. Δεν υπάρχει σεβασμός, είναι απίστευτο. Να πιάνεις στο στόμα σου τη Γαλάνη επειδή σε ενοχλούν τα κιλά της.

http://www.staparaskinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...