Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

108 χρόνια κάθειρξη είχε ο 2ος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων που ταυτοποιήθηκε


Κάτι παραπάνω από... βεβαρημένο είναι το ποινικό μητρώο του δεύτερου δραπέτη από τις φυλακές Τρικάλων, που ταυτοποιήθηκε. 


Ο 35χρονος είναι ένας από τους δραπέτες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή, κατά την οποία έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη. 

Εντοπίστηκε δακτυλικό αποτύπωμά του στο πίσω αριστερό τζάμι του μαύρου Σουμπαρού που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής εγκαταλλελειμένο από τους δράστες στο Σολωμό Κορινθίας.

Πρόκειται για τον νούμερο 7, στο φωτογραφικό «άλμπουμ» των 8 δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Πρόκειται για τον (Επ.) LITA ή DREBATA (Ον) ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία.

Ο Ντερμπάτα είχε καταδικαστεί σε 108 χρόνια κάθειρξης εκ των οποίων είχε εκτίσει τα πέντε. Το Φεβρουάριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ληστείες, αλλά είχε προηγηθεί ακόμα μια σύλληψή του, μετά τη φονική συμπλοκή με αστυνομικούς στο Βύρωνα το 2010, όταν ήταν συνεργάτης και συγκατηγορούμενος του Μαριάν Κόλα. Στις 27 Μαΐου του 2010, είχε αποδράσει ξανά από τις φυλακές Τρικάλων. 

 newsit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...