Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ 01/04/2013!!! ΔΕΥΤΕΡΑ!!!


Κριός
21/3-20/4

Η προσπάθεια σου να πλησιάσεις κάποια άτομα, αγαπητέ Κριέ,
και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, θα στεφθεί αυτή τη Δευτέρα με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όλες σου οι κινήσεις και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινά και να βασίζονται σε πραγματικό ενδιαφέρον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι Κριός, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να συναντηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις μία διασκεδαστική βραδιά μαζί του, χωρίς απαραίτητα να του εξομολογηθείς τον έρωτα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, ασχολήσου σήμερα με οτιδήποτε σου δίνει ικανοποίηση και γίνε δημιουργικός, όσο αυτό είναι εφικτό, σχετικά με το αντικείμενο σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες και να μην φορτωθείς με περισσότερα χρέη από όσα ήδη έχεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αγαπητέ Ταύρε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα άτομο που σε φλερτάρει καιρό τώρα και να δώσεις την ευκαιρία και στους δύο σας να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι ταύρος, στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να εξετάσεις πρώτα αν είναι συμφέρουσες για εσένα και αν πραγματικά μπορούν να σε ικανοποιήσουν σε δημιουργικό επίπεδο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα νοιώθεις μια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι πάρτε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, γιατί η ημέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, σας ευνοεί για να συναντήσετε κάποιον αξιόλογο άνθρωπο, στα μέτρα που τον θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου πρόσεχε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, φίλε Δίδυμε, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα και κάποιες αναποδιές θα φρενάρουν την παραγωγικότητά σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν από την μεριά σου ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που δεν σου επιτρέπονται.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Φρόντισε μόνο να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις η υπερβολική σου αισιοδοξία, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, αυτήν τη Δευτέρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη, μπορείς να καθίσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με μία παλιά σου σχέση; Τακτοποίησε τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους ερωτικούς λογαριασμούς σου έχουν μείνει από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.





Λέων
23/7-23/8

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, αγαπητέ Λέων, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Στον ελεύθερο χρόνο σου, κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Λέων. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, από σήμερα και στο εξής θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, σήμερα σε περιμένουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις θα γίνουν για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις νέες πηγές εσόδων.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, αγαπητέ Παρθένε, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα σε διακρίνει μια τάση απομόνωσης και αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με όχι και τόσο ευχάριστες συζητήσεις. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος σου, φρόντισε να απομακρυνθείς από μυστικές σχέσεις, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τον Τοξότη με τον κυβερνήτη σου Ερμή από τους Ιχθείς, θα σου προκαλέσεις μπελάδες και συγκρούσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, φίλε Παρθένε, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, ώστε να δεις πρώτα αν είναι συμφέρουσες για την τσέπη σου ή όχι. Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη στάση σου δεν τους το επιτρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά, αγαπητέ Ζυγέ. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.





Σκορπιός
23/10-22/11

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερωθείς στην οικογένειά σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, πρέπει να αντιμετωπίσεις τον σύντροφό σου και τη σχέση σου πιο θετικά και να μην κυριεύεσαι συνεχώς από ανασφάλειες και καχυποψίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου με βάση τις πράξεις του συντρόφου σου και όχι με λόγια που ακούς δεξιά και αριστερά. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα περάσετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό βράδυ, παρέα με φιλικά σας πρόσωπα, και θα το ευχαριστηθείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι ιδέες σου θα έχουν θετική ανταπόκριση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις κάποιες υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν τη Δευτέρα, φίλε Τοξότη, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην χάνεσαι στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτισμό σου και διασκέδασε αυτό το βράδυ όσο περισσότερο μπορείς. Κι αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, δέξου την πρόσκληση ενός ατόμου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και γνώρισέ το καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σου, γιατί η βοήθειά τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύτιμη για τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις οικονομία.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες κινήσεις σου, που βλέπεις ότι δεν σου φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κι αν η κρίση σου αυτή τη στιγμή είναι θολωμένη, ζήτα τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και βγες από τον λήθαργο σου, πριν βυθιστείς περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ήλιος με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, θα σε κάνει πιο ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Εκδήλωσε του την αγάπη σου και μην φοβάσαι ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει και αυτός τα ανάλογα συναισθήματα με τα δικά σου. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην δυσανασχετείς που ακόμη δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Τα φλερτ ευνοούνται το σημερινό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, φίλε Αιγόκερε, που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου και πορεύσου μεθοδικά. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα περιορίσει αρκετά την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από την μεριά σου, για να κρατήσεις ως έχουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία σου έγκειται στην υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια που θα υιοθετήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται και την δική σου συμμετοχή για να εξελιχθούν καλύτερα, αγαπητέ Υδροχόε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ουσιαστικά και να νοιαστείς για τον σύντροφό σου και τα προβλήματα που ενδεχομένως περνάει. Μην αμελείς τις συζυγικές σου ευθύνες, αν θέλεις να παραμείνεις δεσμευμένος. Οι ελεύθεροι πάλι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα φτιάξει την διάθεση σας κατά πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα ό,τι έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά αρκετά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και γίνεις τρυφερός και εκδηλωτικός στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, κοίτα να γίνεις ανοιχτός και θετικός στις γνωριμίες που προκύπτουν, ώστε να δώσεις και στον άλλον το περιθώριο να σε πλησιάσει και να σε φλερτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που ακόμη δεν τελειώνουν, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Πλούτωνα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές.
: myastro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...