Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ένας κολοσσός επενδύει στην Ελλάδα

Να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα υποσχέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά ο CEO της γερμανικής υπερδύναμης λογισμικού SAP


Τα … φώτα της αλλά και θέσεις εργασίας που είναι το κυριότερο, υπόσχεται να δημιουργήσει στην Ελλάδα η γερμανική εταιρία SAP, κολοσσός στο λογισμικό επιχειρησιακών εφαρμογών. Το μεσημέρι της Τρίτης ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της SAP, Jim Hagemann Snabe, έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. 

Όπως είπε ο κ. Snabe, «θα επενδύσουμε στην Ελλάδα» και αποκάλυψε ότι η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία Νοτίου Ευρώπης, στην Αθήνα. 

Στη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο CEO δεσμεύθηκε να στηρίξει νέους Έλληνες επιχειρηματίες και να βρει τρόπους μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας. 

Ο Γερμανός τεχνοκράτης χαρακτήρισε πολύ παραγωγικό το ραντεβού του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το έργο του οποίου εκθείασε, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος» με τη βελτίωση που παρουσιάζει η Ελλάδα. 

Τι εστί SAP 

Μιλάμε για εταιρία-κολοσσό στον τομέα παροχής λογισμικού, καθώς έχει τζίρο που ξεπερνά τα 64 δισ. ευρώ. 

Το 2011 η SAP (Εταιρεία Συστημάτων, Εφαρμογών & Προϊόντων Πληροφορικής) παρουσίασε κέρδη που ξεπέρασαν τα 11 δισ. €. Απασχολεί περισσότερους από 55.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και το πελατολόγιό της αριθμεί 190.000 επιχειρήσεις σε 120 χώρες. 
sport-fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...