Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

TIPS ΓΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ!!!


Στο κρεβάτι δεν υπάρχουν όρια. Μόνο αυτά που θα θέσετε εσύ και οσύντροφός σου...


Αναζητάς κορυφαία sex  tips; Κατ' αρχήν πειραματίσου.  Τα ζευγάρια που είναι σεξουαλικά περιπετειώδη έχουν πιο ικανοποιητικές σχέσεις, σύμφωνα με έρευνα από την Good In Bed, μια ομάδα από εμπειρογνώμονες στο σεξ και στις σχέσεις. Όμως, αν δεν είσαι και η master της συνουσίας, δοκίμασε ένα από αυτά τα εύκολα κόλπα για να βοηθήσεις το μυαλό σου να πειραματιστεί!


Να είσαι συμμέτοχη Όταν δοκιμάζετε μια νέα θέση, αλλά σκέφτεσαι τους μηρούς σου και πώς θα φαίνονται, αυτό μετατοπίζει το focus σου. Θα πρέπει να είσαι συμμέτοχος, όχι θεατής. Μήπως αυτό που κάνει στις θηλές σου σε εξιτάρει τρελά; Μην ντραπείς, πες του το.
Προκάλεσε Μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε μια εξαιρετική θέση αν πάρεις πρωτοβουλία. Μερικές φορές η επιθυμία στην πραγματικότητα ακολουθεί τη διέγερση. Ανέβασε τη θερμοκρασία, γυρνώντας ξαφνικά στο σύντροφό σου και λέγοντάς του αυτό που είσαι έτοιμη να κάνεις σε αυτόν.

Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου Κάνε μια καταγραφή των φαντασιώσεών σου και στη συνέχεια άρχισε να υποκρίνεσαι ότι είσαι 10 φορές πιο τολμηρή από ό,τι πραγματικά είσαι και βγες έξω από τα όριά σου. Συζήτησε τα καυτά αυτά θέματα με το σύντροφό σου. Ακόμη και αν βάλεις «βέτο» σε οποιαδήποτε σχέδια σου φαίνονται υπερβολικά για τώρα, το ότι ανοιχτήκατε θέτει τα θεμέλια για τις μελλοντικές άγριες δραστηριότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...