Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Οι «ροζ υπηρεσίες» αποκλειστικών νοσοκόμων στο Νοσοκομείο Ρίου!!


Αποτελεί κοινό μυστικό -εδώ και καιρό- στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν και... άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!

Και μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο τη δουλειά τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
«Όχι απλά το κάνουν σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν ακόμη και στα κρεβάτια του Νοσοκομείου του Ρίου. Με διάφορους τρόπους, και καταλαβαίνετε τι εννοώ» μας είπε αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο.
Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται για εξωτερικό χώρο! Τριάντα ευρώ είναι η ταρίφα για όποιον θέλει τις ροζ αποκλειστικές υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών!
Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος (και αν είναι ηλικιωμένος σίγουρα μένει) ζητά από τον συγγενή του να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο επιτακτικό!

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...