Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Ρόδος: Του έδωσαν εξιτήριο και πέθανε!


Πλήρη έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 38χρονο Ροδίτη
- που μεταφέρθηκε με πόνους στη μέση το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Ρόδου και κατέληξε στο θάνατο μέσα σε 48 ώρες αφού διακομίστηκε στην Κρήτη με το ΕΚΑΒ - διέταξε ο εισαγγελέας.

Η περίπτωση...
, του 38χρονου Μ.Κ, που ήταν πατέρας τριών παιδιών, αντιμετωπίζεται από τις αρμόδιες αρχές αλλά και τους γιατρούς με εξαιρετική προσοχή, καθώς η επιστημονική έρευνα που διατάχθηκε παρουσία ιατροδικαστή, θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στην «Ροδιακή» συγγενικά του πρόσωπα, ο 38χρονος είχε μεταβεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Ρόδου, έχοντας δυνατούς πόνους στη μέση. Μερικούς μήνες πριν είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και υπέθεσε ότι οι πόνοι στη μέση θα προέρχονταν από αυτό. Οι γιατροί τον κράτησαν για εξετάσεις και το πρωί της Παρασκευής του έδωσαν εξιτήριο μαζί με την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ένιωσε πάλι πόνους και δυσφορία και όταν μπήκε στο νοσοκομείο η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Το μεσημέρι του Σαββάτου κι αφού η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί σε σοβαρό βαθμό, αποφασίστηκε η επείγουσα διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου με το ΕΚΑΒ. Στο Βενιζέλειο όπου έφθασε λίγη ώρα μετά οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατό του. Η οικογένειά του πάντως έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να προσδιοριστεί επακριβώς η αιτία του θανάτου του...
nonews-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...