Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

''Βιντεοσκόπησαν τον βιασμό του παιδιού μου και έδειχναν τις εικόνες στην τάξη''!


Πλησιάζει η ώρα του ανακριτή -
Στο σκαμνί 3 άτομα που κατηγορούνται για βιασμό και παιδική πορνογραφία - Ο ένας φέρεται να βίασε τον μαθητή και οι άλλοι δύο να βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα...
Στον Ανακριτή Αμαλιάδας αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της ερχόμενης Τρίτης τρεις ανήλικοι, που φέρεται ότι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού και παιδικής πορνογραφίας. 

Το περιστατικό φέρεται ότι έλαβε χώρα το έτος 2008 και καταγγέλθηκε τότε από έναν συμμαθητή τους, που φέρεται ότι είναι το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί από τον ανήλικο και τη μητέρα του, τα οποία είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας, ο ένας εκ των τριών νεαρών προχώρησε τότε σε σεξουαλική πράξη μαζί του και την ίδια στιγμή οι άλλοι δύο το κατέγραφαν με το κινητό τους τηλέφωνο και στην πορεία έδειξαν τις επίμαχες εικόνες σε συμμαθητές τους. 

Σύμφωνα με το patrisnews.com, για την υπόθεση είχε διαταχθεί προκαταρκτική και τελικά παραπέμπονται οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι επρόκειτο να απολογηθούν χθες, αλλά ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...