Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Χαμός στην Παιανία με τα «γαλλικά» του Φάμπρι στους παίκτες


Ακατανόμαστες ύβρεις, ουρλιαχτά, βαριές κουβέντες και απειλές!
Η έκρηξη θυμού του προπονητή του Παναθηναϊκού Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας ή αλλιώς Φάμπρι...
έχει κατακλύσει τα αθλητικά και όχι μόνο ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα οποία επιβεβαιώνουν τη δυσαρέσκεια των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον ίδιο, τόσο για τη συμπεριφορά του, όσο και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του. 

Στη χθεσινή προπόνηση η κατάσταση ξέφυγε σίγουρα από τα όρια...

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διαψεύδει κατηγορηματικά το περιστατικό, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής: Ο Φάμπρι έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Πίντο στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και ο (συμπατριώτης του) Χοκίν Εσπάρθα έσπευσε να του πει: «Μην του μιλάς έτσι. Εγώ έκανα το λάθος». 

Ο Φάμπρι... εξερράγη κι άρχισε να απευθύνεται στον Πίντο και τον Χοκίν με ακατανόμαστες ύβρεις και ουρλιάζοντας προς έκπληξη όλων των υπολοίπων μελών της ομάδας. Ο ψύχραιμος Νίκι Κάιπερ πήγε να αποχωρήσει από την προπόνηση, λέγοντας πως «... αυτός εδώ δεν είναι επαγγελματίας».

Ο Φάμπρι, αναγνωρίζοντας το λάθος του, μάζεψε τους παίκτες και γονατίζοντας μπροστά τους, απολογήθηκε. «Σας ζητώ συγγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας».

Αρχικά βγήκε προς τα έξω ότι ειπώθηκε από παίκτη: "Σήκω πάνω ρε μα...α" προς τον Φάμπρι, αλλά στην πορεία και μέσα από το ρεπορτάζ φάνηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η απολογία του όχι απλώς δεν έγινε δεκτή, αλλά προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Χαμπίμπ Σο. Ο θηριώδης μέσος εξοργισμένος απείλησε τον Ισπανό προπονητή: «Τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα τα πάμε καλά. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Αλλά να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Ήδη, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για όσα συνέβησαν στην προπόνηση και το μέλλον του Φάμπρι στον πάγκο είναι δυσοίωνο.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...