Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Χάος την ώρα του διαγωνισμού μαγειρικής! Η Φαίη Σκορδά έμεινε "κόκκαλο"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΙΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΙΝΕ!!(ΒΙΝΤΕΟ)


Χάος την ώρα του διαγωνισμού μαγειρικής! Η Φαίη Σκορδά έμεινε "κόκκαλο"! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δοκίμασε κανένα πιάτο!  ...Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο εκρηκτική στήλη της εκπομπής. Ο διαγωνισμός μαγειρικής που γίνεται κάθε Παρασκευή στο Πρωινό mou κρύβει πάντα απρόσμενες εκπλήξεις και κάθε φορά κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική έκβαση. Αυτή τη φορά όμως, η κατάσταση "ξέφυγε" λίγο παραπάνω και για 20 λεπτά στο πλατό επικρατούσε ένα μικρό χάος.
Από τη στιγμή που η πρώτη διαγωνιζόμενη ανέφερε ότι στο ρυζόγαλο που είχε φτιάξει, είχε ρίξει αβγό, η κατάσταση άρχισε να βγαίνει σταδιακά εκτός ελέγχου. Ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να επαναλαμβάνει συνεχώς τη φράση "θα πηγαίνουμε τουαλέτα όλοι μετά!", αναγκάζοντας την Φαίη Σκορδά να φωνάξει "Κόφτε το"! Ο παρουσιαστής, για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, αρνήθηκε να δοκιμάσει φαγητό. "Έχω σιχαθεί πάρα πολύ! Δεν τρώω σήμερα!", είπε και στην επιμονή των συνεργατών του για το αντίθετο, απείλησε να αποχωρήσει από το πλατό.


Στη συνέχεια, όταν ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έφτιαξε το ρυζόγαλο μαζί με την κοπέλα του, δέχθηκε την ερώτηση για τον αν η φίλη του είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον ίδιο! Μάλιστα, οι συνεργάτες του Πρωινό mou επέμεναν να πει δημόσια ποια ήταν η διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, φέρνοντάς τον σε αμηχανία. Ο ίδιος πήρε την εκδίκησή του μερικά λεπτά πιο μετά λέγοντας κατάμουτρα στην Φαίη Σκορδά ότι οι φίλοι του όταν την βλέπουν στην τηλεόραση λένε: "Πω! Πω! Η Σκορδά πόσο milf milf milf είναι!"

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...