Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βαρέλια γεμάτα ναρκωτικά, χιλιάδες σφαίρες και καλάσνικοφ σε οκτώ σπίτια στη Κρήτη!!


"Λαβράκι" έβγαλε η αστυνομία, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στα χωριά Ατσιπάδες και Μοριά, στο Μονοφάτσι.


Αστυνομικοί της Ασφάλειας, του ΤΑΕ Ηρακλείου και του Α.Τ. Πύργου έκαναν έφοδο στις 05.30 τα ξημερώματα σε σπίτι γνωστής οικογένειας της περιοχής, νεαρό μέλος της οποίας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές αλλά και την κοινή γνώμη, με καταγγελίες περί ξυλοδαρμού από αστυνομικούς. Η αστυνομία είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση τρεις οικογένειες της περιοχής, τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ σήμερα δόθηκε το "σήμα" και ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση. Συνολικά έρευνες διεξήχθησαν σε δέκα σπίτια, με ευρήματα να εντοπίζονται στα οκτώ.

Σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού γνωστής οικογένειας - που σημειωτέον δεν προέβαλε καμία αντίσταση - καθώς και στα υπόλοιπα σπίτια εντοπίστηκαν συνολικά 20 βαρέλια των 200 κιλών ... όχι με λάδι ή κρασί, αλλά με εκατοντάδες κιλά χασίς. Εντοπίστηκαν ακόμη 3.000 σφαίρες, τρία καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και ένα περίστροφο, 2 κουκούλες full face και 20 ξυλοκοπτικά, ευρήματα που κινούν υποψίες για τις "δραστηριότητες" που είχαν αναπτυχθεί.

Στο χωριό βρίσκονται δύο εισαγγελείς και ο επικεφαλής αστυνομικός διευθυντής. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συνολικά οκτώ συλλήψεις ανδρών, ηλικίας 25-35 ετών, με μία σύληψη, μάλιστα, να γίνεται ... σε πρατήριο καυσίμων, λίγο πριν τις 10.30 το πρωί.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...