Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όσκαρ Πιστόριους:Το ιδιαίτερο ενδιαφέρονο του για τα όπλα είχε εκφράσει ένα χρόνο πριν.... !!


Το ιδιαίτερο ενδιαφέρονο του για τα όπλα είχε εκφράσει απερίφραστα ένα χρόνο πριν ο Οσκαρ Πιστόριους κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε δημοσιογράφο των New York Times.


Η συνέντευξη είχε δοθεί το Δεκέμβριο του 2011 και κατά τη διάρκειά της ο νοτιαφρικανός αθλητής είχε αναφέρει πως το προηγούμενο βράδυ είχε χτυπήσει ο συναγερμός του σπιτιού και χρειάστηκε να κατέβει με το όπλο του για να ελέγξει την κατάσταση, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν τίποτα.


Ο δημοσιογράφος των New York Times, όπως λέει τώρα τον ρώτησε τι είδους όπλο είχε και του ανέφερε πως ο ιδιος δεν έχει και ότι δεν έχει πυροβολήσει ποτέ.

Τότε ο Οσκαρ Πιστόριους του πρότεινε να πάνε σε ένα πεδίο βολής. «Εφερε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και δυο κουτιά σφαίρες. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε σε ένα κοντινό πεδίο βολής, όπου μου καθοδήγησε στο πώς να πυροβολώ σωστά. Ο Πιστόριους ήταν πολύ καλός εκπαιδευτής» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Μετά από μερικές βολές πλησίαζα το κέντρο του στόχου, κάτι που τον ενθουσίασε, "Ίσως θα πρέπει να το κάνεις πιο συχνά" μου είπε. "Αν εξασκηθείς, θα μπορούσες να γίνεις ...θανατηφόρος"» συνεχίζει τη διήγησή του ο δημοσιογράφος για το βράδυ εκείνο που πέρασε με τον νοτιαφρικανό αθλητη.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί η απάντηση του Πιστόριους στην ερώτηση του δημοσιογράφου πόσες συχνά έρχεται εδώ: «Μόνο κάποιες φορές που δεν μπορώ να κοιμηθώ, έρχομαι και πυροβολώ" τόνισε».

iefimerida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...