Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Σύριος παραμόνευε στην περιοχή της Γούβας και εντόπιζε όσες γυναίκες επέστρεφαν μόνες στα σπίτια τους!


Ο φόβος και ο τρόμος όσων γυναικών επέστρεφαν μόνες στο σπίτι στην περιοχή της Γούβας ήταν πριν από ένα χρόνο...

24χρονος Σύριος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών, 9 μηνών και 15 ημερών για ληστεία, απόπειρα ληστείας και κλοπής.

Ο Ομάρ Τζεμπούρ παραμόνευε στην περιοχή της Γούβας και εντόπιζε όσες γυναίκες επέστρεφαν μόνες στα σπίτια τους. Με την απειλή μαχαιριού προσπαθούσε να αφαιρέσει την τσάντα τους και τα χρυσαφικά που φορούσαν.

Η αρχή είχε γίνει στις 4 Απριλίου 2012, όταν στις 9:15 το βράδυ, επιτέθηκε σε μια γυναίκα στην οδό Ανδριανουπόλεως. Κατάφερε με την απειλή μαχαιριού να της πάρει την τσάντα της, που περιείχε 15 ευρώ και μια καδένα αξίας 300 ευρώ.

Ο αλλοδαπός δεν πτοήθηκε και μετά από μια ώρα επιτέθηκε σε μια γυναίκα στην οδό Φιλελλήνων, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε ληστέψει το πρώτο θύμα του.

Συγκεκριμένα πλησίασε μια γυναίκα και με την απειλή μαχαιριού την απείλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να φωνάξει, κάτι που αποθάρρυνε το δράστη και έσπευσε να απομακρυνθεί.

Ο Σύριος συνελήφθη τέσσερις ημέρες μετά, στις 7 Απριλίου 2012, όταν αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ΙΧ που ήταν σταθμευμένο στην οδό Σισσίνη, στα Ψηλαλώνια. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου είδε τον αλλοδαπό να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα του οχήματος, στις 2:20 τα ξημερώματα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη τον συνέλαβαν.

Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε στο δικαστήριο από το ένα από τα θύματα της ληστείας. Κατά τη σύλληψή του είχε βρεθεί και το μαχαίρι που χρησιμοποιούσε για να ακινητοποιεί τα θύματά του.

pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...