Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και μετα πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει!!


Οικογενειακή τραγωδία χθες το βράδυ στη Νίκαια. Ο δράστης αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα του, πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει.

Το έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε το ζευγάρι στη Νίκαια. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, εξαιτίας προσωπικών διαφορών, ο 46χρονος άνδρας αρμένικης καταγωγής, μετά από εντόνους φραστικούς διαξιφισμούς και φιλονικία με την 34χρονη σύζυγό του από την Ουκρανία, άρπαξε ένα μαχαίρι απο την κουζίνα και επιτέθηκε εναντίον της. 

Όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης κατάφερε πολλά χτυπήματα στο λαιμό και το σώμα της άτυχης γυναίκας, τουλάχιστον 10 στον αριθμό. Θλιβερός αυτόπτης μάρτυρας ο 8χρονος γιος του ζευγαριού. 

Οι ένοικοι είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έφθαναν στον διαμέρισμα προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη. Εκείνος στη θέα τον αστυνομικών επιχείρησε να ξεφύγει πηδώντας από τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στα πόδια του. Η 34χρονη σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε από τα σοβαρά τραύματα που της είχε καταφέρει ο σύντροφός της.   

Ο 46χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εναντίον του αναμένεται να οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα, ενώ κλήθηκαν υπηρεσίες πρόνοιας για την υποστήριξη του ανήλικου παιδιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...