Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πιστόριους ξέσπασε σε λυγμούς μετά την απαγγελία των κατηγοριών !!


Στον αρμόδιο εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Όσκαρ Πιστόριους, προκειμένου να του αποδοθούν κατηγορίες για τον φόνο της φίλης του.
Η δίκη του Πιστόριους διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη. Όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Αφρικής ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου πυροβόλησε την Στέενκαμπ τέσσερις φορές διαμέσου της πόρτας του μπάνιου της οικείας του. 

Αρχικά μεταδόθηκε ότι νόμιζε πως επρόκειτο για διαρρήκτη, ωστόσο, η αστυνομία ανέφερε ότι γείτονες άκουσαν φασαρία στην κατοικία του αθλητή πριν από τους πυροβολισμούς, δείγμα του ότι προηγήθηκε καυγάς ανάμεσά τους. Σύμφωνα με πολλά τοπικά ΜΜΕ, οι σφαίρες βρήκαν το νεαρό μοντέλο στο κεφάλι, το στήθος, τη λεκάνη και το χέρι. Ο αθλητής έφθασε στο δικαστήριο στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από μία κουκούλα και ένα τετράδιο σημειώσεων Α4. 
Ανταποκριτής του «Guardian» βρίσκεται αυτή την ώρα μέσα στο δικαστήριο και περιγράφει καρέ καρέ τις εικόνες που βλέπει. Μιλά για πολλούς δημοσιογράφους που κάθονται στα ξύλινα καθίσματα και περιμένουν να καταγράψουν κάθε λέξη των δικαστών. Αναφέρει ακόμη ότι στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί άπειροι φωτογράφοι και κάμερες για να καλύψουν το γεγονός. Υπεύθυνος του δικαστηρίου ωστόσο έδωσε οδηγία μέσα στο δικαστήριο να παραμείνουν μόνο τρεις κάμερες για να καλύψουν το γεγονός. 
«Στα πρώτα καθίσματα βρίσκονται ο πατέρας του, ο αδερφός του και η αδερφή του. Ο αδερφός του φορά χοντρά γυαλιά, ένα σκούρο σακάκι και έχει ξυρισμένο το κεφάλι του. 
Αυτή τη στιγμή παίρνει θέση ο δικαστής Desmond Nair. Ο Πιστόριους ενώπιόν του ξεσπά σε κλάματα και κρύβει με τα δάκτυλά του τα μάτια του, ενώ κρατά σκυμμένο το κεφάλι του» μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης. Ένας αστυνομικός εξέρχεται του δικαστηρίου και κρατά το πειστήριο του εγκλήματος, ένα όπλο, σύμφωνα με το οποίο, όπως μεταδίδει η Guardian, ο Πιστόριους σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του.
Ο Πιστόριους επρόκειτο να μιλήσει σε σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ αυτήν την εβδομάδα για τη βία κατά των γυναικών. Ωστόσο, η πτώση της καρριέρας του θεωρείται αναμφισβήτητη καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως δολοφονία προ μελέτης ή από πρόθεση.
newpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...