Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Η γυναικα με τα τεράστια πόδια, που κάνουν την ζωή της πολύ δύσκολη !


Η Μάντυ Σέλαρς είναι Βρετανίδα, 34 χρονών, της αρέσει ο κινηματογράφος, οι φίλοι και να βγαίνει έξω.
Όμως έχει κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Η Μάντυ έχει εξαιρετικά τεράστια πόδια, που κάνουν την ζωή της πολύ δύσκολη.

Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν γιατί τα πόδια της μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της. Το μόνο που της λένε είναι ότι η μόνη επιλογή της είναι ένας ριζικός ακρωτηριασμός. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ για μια νέα Θεραπεία αλλά δυστυχώς δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα της.
Χρειάζεται ένα ειδικό αυτοκίνητο για να μπορεί να μετακινηθεί ενώ πρέπει να έχει γύρω της άλλους ανθρώπους για να την βοηθούν.
Το χειρότερο είναι πως η κατάστασή της επιδεινώνεται συνεχώς γιατί τα πόδια της εξακολουθούν και μεγαλώνουν και οι γιατροί λένε ότι χρειάζεται επειγόντως ακρωτηριασμός.
H γυναίκα έκανε πρόσφατα όμως επέμβαση στο αριστερό της πόδι το οποίο ωστόσο δεν βελτιώθηκε και συνέχισε να μεγαλώνει! 
Όπως δηλώνει: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος των ποδιών μου κάνουν το περπάτημα δύσκολο και χρειάζονται δεκανίκια για να σταθώ όρθια. Χρησιμοποιώ ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι, όταν πάω έξω».
Οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν τι ακριβώς έχει η Μαντυ. Υποθέτουν μόνο πως ίσως πάσχει από το σύνδρομο του Πρωτέα που έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώνουν υπερβολικά τα άκρα.
Πλέον δηλώνει απελπισμένη...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...