Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο "πατέρα" που βασάνιζε επί έξι μήνες τις δύο κόρες του εκ των οποίων... η μία υπέκυψε!!


Δικαστήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταδίκασε σε θάνατο έναν πατέρα ο οποίος βασάνιζε επί έξι μήνες τις δύο κόρες του εκ των οποίων...
η μία υπέκυψε.
Ο δράστης είχε συνεργό την ερωμένη του η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια.
«Πατέρας που βασάνιζε ανελέητα και χωρίς οίκτο την 8χρονη κόρη του Wadeema θα βρεθεί αντιμέτωπος με το εκτελεστικό απόσπασμα», αναφέρει σε δημοσίευμά της η καθημερινή τοπική ιστοσελίδα Gulf News στο σάιτ της.

Το Πρωτοδικείο του Ντουμπάι επέβαλε στον 29χρονο πατέρα και αξιωματούχο ασφαλείας Hamad Saud Juma al-Shirawi την ποινή του θανάτου. Η 27χρονη ερωμένη του Al-Anoud Mohammed al-Ameri καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Ο Shirawi θα βρεθεί αντιμέτωπος με το απόσπασμα και θα εκτελεστεί και με την χαριστική βολή. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι μη αναστρέψιμη, θα εκτελεστεί το συντομότερο δυνατό και έχει ήδη υπογραφεί από τον τοπικό ηγεμόνα.
Τα στοιχεία που ήρθα στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης σοκάρουν και ανατριχιάζουν. Το ανάλγητο ζευγάρι βασάνιζε καθημερινά και επί έξι μήνες στο διαμέρισμά του στο Ντουμπάι τις μικρές Wadeema και Meera αναγκάζοντας τες μάλιστα να τρώνε μέχρι και τα περιττώματά τους.
Ο πατέρας αφού κακοποίησε, τη μικρή Wadeema την κλείδωσε στην τουαλέτα αναγκάζοντάς τη μάλιστα να φάει τα περιττώματά της. Το ίδιο βράδυ το μικρό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή. Τα δύο κοριτσάκια βασανίστηκαν με με ηλεκτρικά καλώδια, μεταλλικές μπάρες, βραστό νερό, καυτά σίδερα και τσιγάρα.
Το πτώμα της βρέθηκε στην έρημο. Ήταν σε τέτοια κατάσταση αποσύνθεσης που οι ιατροδικαστές δεν μπόρεσαν να πουν ακριβώς τι προκάλεσε το θάνατό της.

Η Meera αν και γλίτωσε υπέστη σοβαρά εγκαύματα και τραυματισμούς οι οποίοι της προκάλεσαν μόνιμα κινητικά προβλήματα.
Το ζευγάρι συνελήφθη τον περασμένο χρόνο αλλά η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε σήμερα. Αν και νόμιμα έχουν το δικαίωμα έφεσης εντός 15νθημέρου σύμφωνα με τους δικαστές και τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι. Απλά η εκτέλεση θα καθυστερήσει λίγες μέρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...