Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

42χρονος ημεδαπός, ελεύθερος επαγγελματίας,Συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (12.02.2013), στην Πάτρα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 42χρονος ημεδαπός, ελεύθερος επαγγελματίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 42χρονου, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Πάτρα, όπου πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σκληρό δίσκο του οποίου, από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε αποθηκευμένο πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 42χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται σήμερα (13-02-2013) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...