Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ 30/12/2012 ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα υπάρξουν σύγχυση και μπερδέματα στις σχέσεις σας.
Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να κάνετε σχέση αν δεν λάβετε σοβαρά υπόψη τον χαρακτήρα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα καταστρώσετε κάποια σχέδια δανεισμού και θα κάνετε καινούργιες συμφωνίες. Κινηθείτε όμως με σύνεση και συντηρητικότητα και μην κάνετε ακόμα πράξη τις αποφάσεις σας. Η υπερένταση μπορεί να σας αγχώσει γι’ αυτό ξεκουραστείτε.


 ΤΑΥΡΟΣ
Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα συμβάλουν στην μελλοντική σας επαγγελματική πρόοδο και εξέλιξη. Από επαγγελματικής πλευράς κάποιες νέες δραστηριότητες σας, σας εγγυώνται αύξηση των οικονομικών σας. Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές, θα είναι προσωρινές. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας που θα σας αγχώσουν. Αποφύγετε τα πικρόχολα λόγια διότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα μελλοντικά.

 ΔΙΔΥΜΟΣ
Προφυλαχτείτε από δυσκολίες που θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Θα υπάρχει ένταση και ζήλια με το σύντροφο σας και θα προκύψουν κάποιες προσωρινές αντιπαραθέσεις. Τώρα θα αναπολείτε παλιούς έρωτες. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αφήστε πίσω το παρελθόν. Τώρα θα νιώθετε αυξημένη κούραση. Επανεξετάστε τους στόχους σας και ετοιμάστε την προώθηση της καριέρας σας. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, που είναι για το καλό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην πορεία της σταδιοδρομίας σας και θ’ ανέβει το κύρος σας. Προσέξτε και σκεφτείτε πολύ πριν αποφασίσετε οτιδήποτε για το μέλλον σας γιατί κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από λάθος κρίση. Κάτι το οποίο είχε αναβληθεί στο παρελθόν ή παρέμενε σε εκκρεμότητα, θα ξεκαθαριστεί και θα δικαιωθείτε. Τώρα θα κάνετε πιο σταθερά σχέδια και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από πιέσεις που έχετε ανεχτεί, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις.

 ΛΕΩΝ
Θα νιώσετε λίγη πίεση από τον σύντροφο σας λόγω της ανάμειξης τρίτων προσώπων στην σχέση σας. Κρατήστε επιφυλακτική τάση σε νέες γνωριμίες γιατί τώρα δεν ευνοείστε και τόσο. Θα δημιουργηθεί παρασκήνιο με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Κάντε λίγη υπομονή και θα θέσετε καινούργιες βάσεις στην σχέση σας ξεκαθαρίζοντας τις άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν. Θα έχετε ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βάλετε σε καινούργιες βάσεις την σχέση με το σύντροφο σας και θα υπάρξει πραγματικός έρωτας και αγάπη. Εντελώς ξαφνικά θα σας παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Αποφύγετε το και θυμηθείτε τις δυσκολίες και την πίεση που σας επηρέασε αρνητικά στο παρελθόν. Μη κάνετε ξανά τα ίδια λάθη. Θα έχετε άγχος και πίεση καθώς κάποια λάθη του παρελθόντος, σχετικά με τις επιλογές σας, σας αγχώνουν. Οι οικογενειακές σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται.



 ΖΥΓΟΣ
Τώρα θα απαλλαγείτε από εντάσεις και μπερδέματα με την σχέση σας. Θα έχετε την ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα μπροστά, σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Ορισμένα θέματα οικονομικής φύσεως θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε συντηρητικοί. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα τις επόμενες μέρες.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η υπερένταση μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά γι’ αυτό ξεκουραστείτε. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε επενδύσεις που κάνετε τώρα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Τα δημιουργικά σας ταλέντα αναγνωρίζονται. Μην έχετε ανυπομονησία και μην είστε καχύποπτοι με όλους. Οι ιδέες σας θα ενθουσιάσουν τους συναδέλφους σας. Πιθανόν να σας εμφανιστεί τώρα ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε και να σας προβληματίσει πολύ.

 ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει βελτίωση καθώς θα σταματήσετε να νιώθετε άγχος και ανασφάλεια αλλά θα είστε δυναμικοί και αισιόδοξοι. Θα υπάρξει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας και γενικά με το περιβάλλον σας. Οι προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν σύντομα ευχάριστες εξελίξεις. Να είστε προσεκτικοί με περιττά έξοδα και μην κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες και υπερβολές. Η ενεργητικότητα σας θα σας καθοδηγήσει σωστά.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα λάμπετε και θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά αποφύγετε τις καταχρήσεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να συμβούν απροσδόκητα παρασκηνιακά γεγονότα και αυτό θα μπλοκάρει τις ενέργειες σας και δεν θα ξέρετε με ποιο τρόπο να κινηθείτε. Ελέγξτε λεπτομερώς πρόσωπα και καταστάσεις, αν έχετε σοβαρές υποψίες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Να είστε έτοιμοι για αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο οι οποίες σας υπόσχονται επιτυχίες.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δείτε τα πράγματα από την καλή τους πλευρά με αισιοδοξία και χαρά αξιοποιώντας τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν στη ζωή σας. Η διάθεση σας θα είναι καλή και θα προχωρήσετε σε συμβιβασμούς επιλύοντας τα προβλήματα σας. Προχωρήστε άφοβα σε ό, τι θέλετε γιατί τα γεγονότα που θα προκύψουν μελλοντικά θα αλλάξουν τη ζωή σας οριστικά. Με τον ερωτισμό σας και τη γοητεία σας, θα περάσετε μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ
Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και αποφύγετε τις καταχρήσεις που βλάπτουν την υγεία σας. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και μην ρισκάρετε να δανείσετε διότι θα προκύψουν δυσκολίες. Οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας για να μην νιώθετε πίεση. Κοντινά σας πρόσωπα θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας και τα όνειρα σας. Το σπίτι σας δεν σας χωράει τώρα και η επιθυμία σας να βρίσκεστε συχνά έξω θα είναι πολύ έντονη.
e-zwdia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...