Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Οι χρήστες του Facebook στα τέλη του Ιουνίου έφτασε τα 955 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες!


Οι χρήστες του Facebook στα τέλη του Ιουνίου έφτασε τα 955 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σημειώνοντας σύμφωνα με την εταιρεία Nielsen η οποία κάνει μελέτες συμπεριφοράς των καταναλωτών, αύξηση 29% μέσα σε έναν χρόνο.


Καθημερινά συνδέονται με το εν λόγω δίκτυο 552 εκατομμύρια χρήστες και 543 εκατομμύρια συνδέονται -τουλάχιστον- μία φορά τον μήνα, μέσω κινητού τηλεφώνου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμερικάνος χρήσης απασχολείται 7 ώρες τον μήνα με το Facebook έναντι 5 ωρών και 18’ για τους Γάλλους.

Σύμφωνα με το Facebook, περίπου 235 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο παίζουν κάθε μήνα με τα παιχνίδια που είναι σχεδιασμένα για το κοινωνικό δίκτυο, έναντι 205 εκατομμυρίων πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση κατά 14,6%.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια αναπτυσσόμενη αγορά για τις εταιρείες σχεδιασμού και ανάπτυξης παιχνιδιών, ειδικά τις ευρωπαϊκές, και επιτρέπει να αναπτυχθεί "ένα εταιρικό περιβάλλον πιο δυναμικό από ποτέ", εκτιμά το Facebook.

Έτσι, πέντε από τις δέκα κορυφαίες εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών που χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο είναι ευρωπαϊκές, τονίζει το Facebook: η βρετανική Kingcom, η γερμανική Wooga, η τουρκική Peak Games, η ισπανική Social Point, και η γαλλική Fresh Planet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...