Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Νίκη της εθνικής επί της Νορβηγίας στο Οσλο!


Η εθνική ομάδα άρεσε κατά διαστήματα και νίκησε 3-2 τη Νορβηγία στο Οσλο, στο φιλικό ενόψει της προκριματικής φάσης για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014. 


Η ανανεωμένη εθνική ομάδα έδειξε ότι είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αφού κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Ο Φερνάντο Σλαντος, δυσαρεστήθηκε ασφαλώς από τα δύο γκολ που δέχτηκε η άμυνα, «δεν το συνηθίζουμε», όπως είπε και μάλστα το χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό για να το κατατάξει στα αρνητικά σημεία: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως η ελληνική ομάδα είχε «καλές και άσχημες  στιγμές». 

Η εθνική άρχισε το ματς φουριόζα και μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ με σέντρα-σουτ του Βασίλη Τοροσίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κυριάκου Παπαδόπουλου να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0. Στο 13', η Νορβηγία μειωσε με τον σουτ του Χάγκενλαντ και είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 37', αλλά η κεφαλιά του Αμπντελάουε  προσέκρουσε στο δοκάρι. 

Ο Κώστας Μήτρογλου, πέτυχε με δυνατό σουτ το 3-1 στο 56' και αφού νωρίτερα είχε χάσει δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει. Τέλος, ο Ρίισε με σουτ στην κίνηση στο 75' μείωσε σε 3-2. 

Νορβηγία: Γιάρστεϊν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ (38΄ Ρπόγκνε), Χάνγκελαντ (79΄ Ρούουντ), Χένρικσεν (46΄ Έικρεμ), Χούσεκλεπ (62΄ Σάντερλουντ), Ρίισε, Νόρντβεϊντ, Αμπντελάουε (62΄ Μπράατεν), Ελιουνούσι, Πέντερσεν (46΄ Γκρίντχεμ)       

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης (46΄ Βύντρα), Σπυρόπουλος (81΄ Σιόβας), Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης (46΄Νίνης), Τζιόλης (81΄ Δημούτσος), Κατσουράνης, Σαμαράς (46΄ Μήτρογλου), Φορτούνης, Σαλπιγγίδης (70΄ Χριστοδουλόπουλος)
.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...